Откъде да започнем в залаганията

1
172
Добави коментар
clashbade
clashbade

С развитието на интернет технологиите компаниите за залагания започнаха да процъфтяват. Много хора, които преди това са били лишени от достъп до света на залаганията, имат възможност да печелят пари от спорт от дома си.
На първо място, въпросът как да намерите свой собствен спорт за залагане тревожи новодошлите, които за първи път дойдоха на уебсайта на офиса на букмейкъра и видяха разнообразието от предложения.

Откъде да започнем в залаганията – футболни прогнози

Като начало нека дефинираме едно нещо: няма „лесни“ спортове, въпреки, че голяма част от потребителите предпочитат да четат футболни прогнози и да залагат на тях. Трябва да знаете и анализирате статистиката, историята на отбора и всеки играч поотделно. Ако начинаещ залагащ никога не се е интересувал от спорт до този момент и е получавал информация за първенствата изключително от телевизионни програми, той може да спечели само случайно.
Ако човек има любим спорт и любим отбор, за който знае всичко, той може уверено да прави реалистични прогнози за тях, но може отчаяно да вярва в емоции, че тя ще победи силен противник.

Заложете на любимия си спорт и броят на успешните залози ще се увеличи
Струва ли си да залагате на непопулярен спорт?

Най-популярни са няколко спорта, включително футбол, тенис, баскетбол и хокей.
Най-популярните спортни събития в букмейкърите получават най-голямо внимание, като обикновено се четат най-много футболни прогнози. Както специалистите по спорт, така и маркетинг работят върху разработването на предложения.
Залози за непопулярни спортове са възможни, ако разбирате всички нюанси на определен турнир или състезание. Познаването на всички условия и характеристики на играта ще ви позволи да намерите залози с най-добри коефициенти.
Трябва да се помни, че маржът на букмейкъра се различава в зависимост от спорта. За да се насладите на оферти с най-ниска комисионна, създайте свой собствен рейтинг на най-добрите букмейкъри или използвайте готово решение.
Ако ще залагате на непопулярен спорт или отбор в чужда лига, уверете се, че разполагате с необходимото количество информация: способността да четете и анализирате чуждестранни спортни ресурси, да гледате предавания на живо на мачове, може би да използвате архива на голям букмейкър.

Внимателно анализирайки тактиката на избрания отбор, вие увеличавате шансовете за точна прогноза.