Дизел Център – Ремонт на инжектори и помпи за дизелово гориво

1
338
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

В следващите няколко публикации ще опишем какво можем да предложим по отношение на оценката на вашата дизелова система и защо Bosch е световен лидер в инжекторите и помпите за дизелово гориво.

В тази публикация попълваме нашия списък с предупредителни знаци, че инжекторът ви за дизелово гориво е повреден или не е инсталиран правилно.

• Изтичане на гориво: Ако усещате мирис на бензин, докато шофирате, има голяма вероятност инжекторът ви да изтича поради повредена горивна инжекция или износено уплътнение.

• Лоша икономия на гориво: Ако инжекторът ви за гориво не доставя правилното количество гориво, електронният блок за управление (ECU) ще компенсира, като достави повече гориво, иначе известно като „работещ богат“ и ще видите значително увеличение на разхода на гориво .

• Повишени емисии: Лошият инжектор може да доведе до непълен цикъл на горене, при който горивото се използва ефективно, увеличавайки емисиите от вашия автомобил.

Тези и другите признаци, описани в предишните публикации, са най-честите симптоми, че инжекторът ви за дизелово гориво може да се нуждае от проверка.

Ако колата ви показва някой от тези симптоми, време е да я проверите от професионалист. Вашият техник на Bosch Systems може да ви помогне, да резервирате колата си в Дизел Център .

Отказ от отговорност на Covid-19 Ние следваме най-строгите хигиенни мерки на Covid-19: персоналът трябва да носи маски и да си мие редовно ръцете; всички превозни средства са добре хигиенизирани преди и след сервиз или ремонт. Моля, обърнете внимание: Клиентите трябва да носят маска и трябва да бъдат хигиенизирани преди да влязат в помещението. Благодаря Ви за съдействието!