Машинно почистване на катализатор ДПФ филтър

1
187
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Машинно почистване на катализатор ДПФ филтър
Ние предлагаме машинно почистване на вашият катализатор по няколко начина в зависимост от проблема. Трябва да се знае че преди да премахнете вашият ДПФ филтър за твърди частици катализатор трябва да опитате с почистване. Почистването може да стане с няколо метода. Първо се използва регенерация от самият автомобил била тя динамична или статична. Второ механично почистване с ултразвук. Трето почистване с машина под налягане.Преди или всеки един от методите се комбинира с водородно почистване на машина.Трябва да е ясно че когато се запуши ДПФ филтъра това не е без причина! Обикновенно причината е проблем с егр или дизелови дюзи!

Филтърът за твърди частици или DPF е устройство, предназначено за отстраняване на твърди частици или сажди от отработени газове на дизеловият двигател. Дизеловият филтър за твърди частици обикновено премахва около 85% , а при определени условия може да достигне степен на премахване на саждите близо 100%.

Не добре работещите дюзи или турбокомпресори, водят до замърсяване на филтъра със суров дизел или двигателно масло налагайки преждевременно почистване. Методът за регенериране настъпва при по-високи скорости и обороти на двигателя, които обикновено не могат да бъдат постигнати по улиците на града. Превозните средства, шофирани само при ниски скорости в градски условия може да изискват периодични пътувания при по-високи обороти за почистване на DPF филтъра. Ако шофьорът игнорира предупредителна светлина и чака твърде дълго, DPF филтъра се запушва със сажди и отлагания и автомонила преминава в авариен режим. В много от случаите той не може да бъде регенериран на автомобила. В такъв случай трябва да бъде подменен, но цената на нов варира от 500 до над 3000 лв. Друга опция е ДПФ филтъра да се отстрани физически и на негово място се постави тръба. Недостатъците при тази процедура са :

-трябва да бъде преработен софтуера на автомобила за да работи той поне приемливо след отстраняването на филтъра.

Ние разполагаме с нова машина последно поколение с цифрово управление за почистване и регенериране на DPF филтри за леки и товарни автомобили. Машината почиства филтъра по специален алгоритъм с ниско и високо налягане както и импулсно. Използват се два вида химикали, за почистване и регенериране на клетките на филтъра. След почистването филтъра се изсушава на 100% със заграят въздух под налягане.

Почистване на катализатор / ДПФ филтър с машина

Ако установите или имате съмнения, че вашият катализатор / филтър за твърди частици ДПФ е запушен, ние ви предлагаме решение на този проблем, което е дълготрайно.Ако ви е писнало от регенерация без резултати.Не искате да рискувате възможността да имате проблем в мотора на вашият автомобил?

    Ние предлагаме машинно почистване на катализатор / ДПФ филтър за твърди частици с киселина и ултразвук.

Ние не носим никаква отговорност ако вашият катализатор не може да издържи процедурата и се получат пукнатини, разпадането му или каквито и да било повреди по корпуса вследствие на нормалното му стареене.