Препарат за вадене на запекли дюзи

2
311
Добави коментар
tedi0526
tedi0526

Препарат за вадене на запекли дюзи инжектори

Препарат за вадене на запекли дюзи инжектори

   В случай че имате проблем с демонтаж на вашите инжектори този препарат може да помогне за успешното демонтиране без разрушаването на инжектора или автомобилните части около него като капак на глава , леглото на дюзата и останалите компоненти по двигателя . 

   Този препарат е подходящ за заклинени , запекли и ръждясали дюзи при които е затруднен демонтажът им .

   Този спрей прониква в дълбочина и разрушава карбонизацията около самия инжектор натрупала се след голям пробег или при проблем с изпускане на медното уплътнение межди инжектора и главата на двигателя .

   Разхлабва и почиства заклинените връзки вътре в леглото на дюзите .    Този спрей е с високо качество непознато досега като притежава бавно изпарение с което остава да действа няколко часа след напръскването с него като е желателно демонтажът да става поне след 5 часа !

   Преди да го използвате премахнете грубите замърсявания за да може да проникне по бързо . Напръсквайте и изчакайте колкото е необходимо . Задължително почистете пръските попаднали извън зоната на карбонизация защото този спрей нарушава боята и разяжда пластмасови и гумени компоненти по двигателя .

НЕ ВДИШВАЙТЕ !!!

За повече информация , доставка и цени :