Дневен хороскоп за 07 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
121
Добави коментар

26 лунен ден, Луна в Риби/Овен

До 14:00 бг време Луната е в Риби,  традиционно през това време  имаме нужда повече от почивка,  после да сме по- отпуснати или ако сте мобилизираме в определена посока, това ще бъде предимно в случаите, че ангажиментите кореспондират с  емоционални желания, други и дълбоко заложени психологически нужди, които могат да обсебват съзнанието ни…

Денят е  позитивен, в повечето случаи спокоен, даваш ни възможност  да си  доставим някакво удоволствие. Дава се шанс защитим интересите си с по-голяма лекота, можем да получим награда за полагани до този момент усилия.

В тези процеси голяма роля ще играе интуицията ни, която ще ни показва невидими до този момент възможности или пък  опасности, от които да можем да се предпазим или възползваме.

Докато Луната е в Риби- по-голяма част от случващото се е по инерция, по течение, без особено усилие и напрежение. Това е оптимално подходящо време да се вслушаме  във вътрешния си глас, така ще можем да достигнем до вид прозрения или ще отключим един почти магичен начин  да осъществим намеренията си, можем да опитаме  и не е изключено да се изненадаме от позитивния резултат.

След 14:00- Луната навлиза в Овен, адреналинът ни ще започне да се покачва, а с нея инициативността, която към настоящия момент ще се канализира, в повишаваща се социална активност, която ще бъде и доста полезна, приятна…

Число на богатството

Съновник

Нумерологичен хороскоп за месеца

Овен, Лъв, Стрелец–  през първата част от деня  може да се занимавате с дела, които са извън традиционното, но са натрупани във времето, сега може да се справите с тях успешно, това да доведе до своеобразно  спокойствие  или удовлетвореност, хармонизиране на най-близката среда, включително в дома и семейството, но не само. В друг случай- може да получите награда за полагане от вас усилия до този момент, бонус, морално или материално поощрение.

След 14:00- тонусът ви се покачва, а с него и собствената ви инициативност, появяват се хора, които подкрепят желанията и намеренията ви  и ви действат ентусиазиращо, мобилизиращо и т.н.

Телец, Дева, Козирог–  през първата част от деня  вие може да проведете важни разговори или такива, които имат широко отражение  на различни нива от живота ви. Чутото  може да се превърне в повод да вземете определящи решения, може да докосне сърцето ви  или пък да оформи пред вас нови и по-широки хоризонти на развитие. Част от шансовете са ми ще застават на пътя ви и под формата на предложения, известия и т.н. Хубаво е и вие да проявявате  по-висока социална активност за да се възползвате от шансове, които ще се отключват при комуникация с околните. През втората част от деня- може да възникнат допълнителни и непланирани ангажименти,  така че през това време е добре да планувате на момента, за да сте адекватни на случващото се.

Близнаци, Водолей, Везни–  първата част от деня ви дава отлични възможности  да блеснете, да се представите в оптимално добра светлина  на работното си място… Можете да отхвърлите множество ангажименти, които да ви подействат обогатяващо, буквално и в по-общ смисъл. В друг вариант- защитавате интересите и репутацията си, намирате внезапни или нетрадиционни  изходи, решения и т.н.  Ако това не е ваша тема, тогава денят ще е подходящ да обърнете повече внимание на себе си, дори на физическото си здраве. През втората част от деня получавате интересни, приятни или полезни известия, които ще ви действат подкрепящо, ентусиазиращо  или ще ви помогнат да се разтоварите от евентуално напрежение.

Риби, Рак, Скорпион–  през първата част от деня  вие сте доста инициативни, действията ви в повечето случаи са конструктивни, водите подобни разговори, получавате известия и предложения, които ще ви бъдат полезни, ще ви действат стабилизиращо  или ще ви дадат шанс да укрепите важни за вас връзки, с позитивно отражение върху бъдещото ви развитие, възможност да утвърдите авторитета си, наложите мнението си, получите вид одобрение и т.н.  През втората част ежедневието забърза своя ритъм, не е изключено да възникват  допълнителни задачи, вие се справяте успешно с тях  и със съответните позитиви…