Дневен хороскоп за 10 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
158
Добави коментар

29 лунен ден, Луна в Телец

Венера днес ще премине в Близнаци, ще се отрази на нашия вкус, онова, което отчитаме за важно, също- как го привличаме, още- как изразяваме чувствата си, съответно създаваме връзки и т.н.

Венера в Близнаци ще усили рационалните нагласи, хладни и по-безпристрастни оценки, които ще ни подтикнат да погледнем на определени обекти на нашето внимание и от един друг ъгъл. Когато желаем да придобием нещо приоритетно за нас, ще проявяваме често по-голяма изобретателност…Венера в Близнаци е много ловка и все намира начин да придобие своето като разчита на забележително красноречие, понякога хитрост.

Ще забележим, че от днес и до 03 юни по-често ще се изказват комплименти, ще се избягват спорове, особено такива, които са с грозен изказ, Венера в Близнаци ще омекоти тона и ще заложи на остроумието. Разбира се, винаги могат да се проявят и други ситуации, все пак нивото ще се определя и от лични характеристики, но  ще можем да разчитаме на повече диалогичност, разбиране, вид целесъобразност.

В любовта- ако държим на някого ще го изкажем, ако се налага- ще се борим за любовта с думи. От друга страна- не всичко изречено ще преминава през сърцето. Могат да нараснат флиртовете, бързото създаване на връзки, но в повечето случаи- те ще бъдат неангажиращи, освен, когато действително не бъдем привлечени от ума на отсрещната страна или чувствата ни, които ще се филтрират от разума над обичайното не ни покажат, че си струва да останем с определен партньор. Венера в Близнаци не се интересува толкова от външната красота, отколкото от вътрешната, ако предположим, че ние общуваме с душата си и все казваме нещо, което ни разкрива, а Венера в Близнаци може да го оцени.

Венера в Близнаци ще ни помогне да приемаме всички предизвикателства свързани с любов или пари, нещо друго ценно за нас- по-леко, а не толкова драматично и пак така по-леко се намират варианти, изход, ако търсим такива.

Венера отговаря за печалбите, от сектора на Близнаци- ще помогне на търговци, занимаващите се с транспорт, продажби на коли, хора на словото- журналисти, посредници, писатели, говорители и т.н.

Луната днес транзитира през  Телец и ден преди Новолунието- ще ни покаже кои от нашите мечти и желания могат да се материализират. Не са изключени развръзки, показателни събития.

Когато трябва да защитим интересите си- ще действаме инстинктивно и до краен предел. И така е правилно, един финал винаги определя и послеващото начало, от къде тръгваме и в каква посока ще се развиваме…

Добре се справяме с дела, които отговарят за нашата сигурност в един по-широк смисъл, също- отнасящи се въпроси до дом, семейство, битови и имотни казуси…

В късния следобед и вечерта ескалират изненади, не са изключени обрати, внезапни спирачки или прозрения, но и шансове…Случващото се ще е много показателно дали предстои спокойствие и плавен просперитет или- известна криза и „завой“, ако трябва да коригираме нещо в поето направление и да намалим напрежение, да реагираме различно, за да получим по-добър резултат от миналия, за да се справим с предизвикателства и т.н. Ако пред това време при вас всичко е спокойно- можете да разчитате на подобна атмосфера и в бъдеще…

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Лунен календар за май 2021г.

Полезна информация за здраве и пробиотици

Овен, Лъв, Стрелец–  от днес и през идния около месец около вас настъпва оживление, вие ще се радвате на повече внимание, думите ви ще имат по-голяма чуваемост, може да оздравите връзката си или в живота ви ще нахлуе нова личност, а чувствата ще се крепят и на уважение, освен всичко останало. В друг случай- ще разнообразявате ежедневието си с по-висока социална активност или могат да нараснат флиртовете. Луната днес е в Телец- денят преминава конструктивно, справяте отлично с текущи задачи и може да спечелите нещо важно за вас. Не са изключени развръзки, показателни събития отнасящи се до парични потоци, работа и т.н. и нека те да ви порадват.

Телец, Дева, Козирог– от днес и през идния около месец вие ще имате възможност да подействате позитивно на вашите доходи, благосъстояние, онова, което имате-общо. Вероятно ще проявявате голяма изобретателност в тази посока, но шансът също ще е на ваша срана, така че ще привличате с по-голяма лекота онова, което искате най-много, включително като разчитате на по-голяма подкрепа от важни за вас хора. Можете да подействате и позитивно на здравето си, ако това ви интересува. Луната е в Телец- денят е напълно позитивен за вас, мнозина ще проведат доста конструктивни, полезни или приятни разговори. Често ще сте в център от внимание. Все пак, ако има слаби звена, които трябва да преодолявате и те са натрупани в миналото, това пак така ще бъде по-видно от обикновено. Опитайте се да оставите зад гърба си всичко, което ви е ограничавало или тежало в миналото.

Водолей, Везни, Близнаци– от днес и през идния около месец вие ще можете да разчитате на повече късмет на различни нива от живота си-личен и професионален аспект, а дори и да има някакви предизвикателства, вие ще ги преодолявате по-леко, ще можете да разчитате на изобретателния си подход, вашите качества ще бъдат по-видни, забелязвани, оценявани и със съответните последици. Днес Луната е в Телец- така че от вас ще се изисква да наваксвате с натрупани и изостанали дела, вероятно на направите подходящи стъпки, така че да хармонизирате най-близката си среда, в семейството, но не само. Или да си дадете почивка….Не е удачно да форсирате събитията, те се движат повече по инерция и онова, което е ваше- само ще застане на пътя ви.

Риби, Рак, Скорпион– от днес и през идния около месец ще можете да се справите успешно с приоритети, които се отнасят до дома, семейството, местоживеене, недвижимо имущество или дела, които са натрупани в миналото, но все още не са намерили изход и решение. В известен смисъл- това може да е превратен момент за вас, когато ще правите избор, може да направите голям „завой“, да поставите едно голямо ново начало, според желания или тенденции, които вече са зададени. Днес Луната е в Телец- няма да ви липсва внимание, напротив, получавате интересни, приятни, полезни или изненадващи новини и предложения. Ако все пак, част от чутото не е по вкуса ви, тогава това е оптимално подходящ момент- да промените подхода си или да оставите хора или обстоятелства, за които сте преценили, че не си заслужава да останат в живота ви.