Дневен хороскоп за 11 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
103
Добави коментар

Новолуние, Луна в Телец

Както повечето от вас знаят- Новолунието винаги задава ново начало. То може да е провокирано от външни обстоятелства или от нашата инициативност. Доказано е на практика обаче, че „посети семена“ по време на Новолуние и подчертано седмица след това- поникват и после дават плод, тоест- наши действия през това време като минимум имат по-широко отражение, последици и т.н.

Така че е препоръчително през този период действително да положим усилия, които после ще ни дадат „богат урожай“. А Новолунието е в Телец и то има свойството да материализира желанията ни повече от обичайното.

Както се казва: „за всяко нещо си има точен момент“. Вероятно ви е известно, че Телец е зодиакален знак, който в астрологията се свързва с финансите, ценностите, благосъстоянието- общо. Всеки има приоритетни и най-важни теми, които сега е подходящо да реализира на практика.

Всъщност, мнозина ще реагират точно така, спонтанно, инстинктивно- ще проявяват висока инициативност сега и до края на седмицата в посока, която ги вълнува и на емоционално ниво, свързва се с вид сигурност, комфорт, благоденствие- в иден по-широк смисъл.

В такъв случай- високата концентрация и фокус върху конкретна тема ще ражда почти магични начини за осъществяване, креативност, интуиция над средното ниво. Ако имате водещ въпрос, който ви вълнува и обсебва вниманието ви- може да имате предчувствия и ако се доверите на интуицията си- в повечето случаи няма да сбъркате.

В глобален аспект- ще се вземат решения, които ще имат позитивен социален ефект. Желанието на „народа“ ще бъде чуто или взети мерки ще бъдат съобразно техни интереси. Предстои да видим…Може да има раздвижване на пазара за имоти. Мнозина ще се захванат с ремонти, разрешаване на битови и семейни казуси. Можем да разчитаме на позитивен развой, все пак зависи и от „почвата“, ако ми позволите подобна асоциативна препратка.

В любовта- ще разцъфтят доста връзки или ще ескалират нови познанства, флиртове и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– това новолуние ще се отрази на професионалната ви реализация, кариерно развитие и доходи. Можете да ги обновите, да спечелите нещо важно за вас или поне да защитите интересите си. Измислете си план и направете първи стъпки, за да материализирате крайната цел, която да ви подейства обогатяващо. Не пренебрегвайте идеи, желания в това направление, които могат да бъдат интуитивни подзказки на вашия дух. В любовта и взаимоотношенията- обстановката се раздвижва с повече приятни преживявания, известия, полезни разговори и т.н.

Телец, Дева, Козирог– това Новолуние е едно от най-важните за вас през годината, ще ви се даде шанс да влияете повече на тенденции и крайни резултати, също- да блеснете, да демонстрирате собствен потенциал и със съответните позитиви. Много е важно какво искате, дори какво мислите, защото току виж се е материализирало на практика. Възползвайте се по оптимален начин от тази мощна енергия и я катализирайте в оптимално подходяща за вас посока. Спонтанни желания или предложения днес и до края на седмицата не бива да се пренебрегват. Може да чуете полезни, приятни за бъдещото ви развитие новини, да проведете подобни разговори.

Близнаци, Водолей, Везни–  новолунието ви показва какво трябва да обновите, за да подействате позитивно на най-близката си среда- в дома и семейството, според подкрепа от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви, комфорта ви, чувството на щастие-общо. Ще имате варианти, това е сила, но и отговорност. Ако трябва да промените нещо или да го оставите зад гърба си- това пак така ще бъде по-видно от обикновено. На този етап е добре да се движите повече по течението и да следвате спонтанно застанали на пътя ви възможности, но и да оставяте зад гърба си онова, което сте усетили, че ви дестабилизира, вече е изживяло своето време и т.н..

Риби, Рак, Скорпион– това Новолуние ще обнови вашите отношения и в повечето случаи в позитивна посока, като минимум- ще можете да влияете над обичайното на тези процеси. Възползвайте се от положителната аспектация и  „посейте семена“, които искате да прорастват и в бъдеще и ще се отразят на вашите връзки-  любовни, сърдечни или делови. Сега можете да оздравите приоритетни за вас контакти като изказвате аргументирано тезата си, също- използвате интуитивен подход, който ще е най-верен или ще докосне душата и сърцето на отсрещната страна. Информационният поток днес е много силен, до края на седмицата може да се запази такъв, а вие да получите знакови новини, да проведете разговори с широко отражение, които ще повлияят отношенията или общественото ви положение, среда на съществуване. Полезно е самите вие да сте социално по-активни, да общувате и споделяте повече, да преговаряте за интересите си и така ще имате голям шанс да ги материализирате.