Дневен хороскоп за 12 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
128
Добави коментар

1 Лунен ден, Луна в Телец, Близнаци

До 14:30 бг време Луната е в Телец,  а след това ще премине в Близнаци.

Докато Луната е в Телец можем да разчитаме на действия, които са високо ефективни, особено, ако са насочени към цели, които се отнасят до финансовото състояние, кариерно развитие или материална сигурност, защита на интересите и т.н.

Ако ви интересуват подобни теми, тогава може да направите подходящи стъпки в избрано от вас направление, които задължително ще имат своето отражение.

Трябва да се ценят високо предложения, известия, които се отнасят до всичко гореизброено, до благоденствието ви- общо, те могат да се окажат  многообещаващи и перспективни…

До 14:30 преобладават практичните  настроения, често висока целеустременост и с много добри резултати.

В следобедните часове-  информационният поток ще се усили,  преобладават добри новини  или комуникация, при която можем да разчитаме на повече диалогичност и добронамереност.

Това ще е подходящо време за водене на преговори и разяснителни разговори, много по-лесно или бързо ще се стига до консенсус.  Мнозина ще изпитат желание да се разтоварят в приятна компания  и действително ще има такава възможност.

Овен, Лъв, Стрелец–  първата част от деня  преминава в много добра организация, която ви позволява да отхвърлите доста дела, да се представите отлично на работното място или  ако това не е ваша тема, тогава може да използвате времето- да защитите интересите си  или да спечелите нещо значимо за вас, да повишите доходите си, да подействат и позитивно на здравето си, ако това е тема.  Трябва да цените високо евентуални предложения и известия, които касаят благосъстоянието ви, работа, източници за печалба и т.н.  В следобедните часове и вечерта- получавате приятни известия и предложения, разтоварвате се в хубава компания, може да оздравите важни за вас връзки  или пък да създадете нови-  романтични или делови.

Телец, Дева, Козирог–  през първата част от деня  вашата инициативност е доста висока, често се оказват е в центъра от внимание или събития.  През това време всичко ви се получава с по-голяма лекота, възползвайте се по оптимален начин, така че да направите пробив в избрано от вас направление. Радвате се на подкрепа и одобрение  от страна на важни за вас хора  или все може да се намери някой, който да порадва сърцето ви  или да ви подаде ръка, ако имате нужда от това. При всички случаи- няма да ви липсва внимание… През втората част от деня- ежедневието забърза своя ритъм, възможни са допълнителни ангажименти, които в повечето случаи ще са приятни, ще ви носят вид удовлетворение… Някой от вас ще получат подарък- буквално и в по-широк смисъл.

Близнаци, Водолей, Везни– през първата част от деня  наваксвате успешно с дела, които са се натрупали в миналото, но все още не сте се справили с тях. В друг случай ви се налага да разпределяте повече времето си  между лични и служебни приоритети.  Случващото се е показателно-  какво обновление предстои в живота ви, какво евентуално трябва да оставите зад гърба си, а това по един естествен начин ще повлияе на средата ви на съществуване, бъдещи перспективи на развитие и т.н. През втората част от деня- вашето настроение става все по-позитивно, може да има причини за това, например- пред вас се разкриват нови възможности, чувате позитивни известия, сблъсквате се с подкрепящи ви обстоятелства  или просто усещате- прилив на енергия, повече вяра в собствените ви сили, способност да влияете на хора и тенденции. Възползвайте се по оптимален начин  от положителната аспектация на звездите към вас!

Риби, Рак, Скорпион–  през първата част на деня водите доста конструктивни и полезни разговори, може да получите знакови новини, вид подкрепа, включително от влиятелни или властимащи личности. Това е отлично време да заздравите приоритетни за вас връзки- лични или делови, ще имате такава възможност, включително, ако се налага да изчистите някои недоразумения, можете да го направите сега.  Ценете високо  подкрепа, която получавате, известия и предложения, те може да се окажат мост към бъдещите ви успехи и то за дълго. През втората част от деня- повечето от вас ще намерят време и начин да се разтоварят от евентуално напрежение, да разнообразят ежедневието си  с по-приятни дела  или като се разтоварите с приятна компания, дадете  си почивка и т.н.