Батерии

5
257
Добави коментар

Cegasa е основана през 1934 г. и от самото начало компанията винаги е работила в областта на електрохимичното съхранение на енергия. Cegasa са производители на индустриални батерии, литиево-йонни батерии и решения за съхранение на енергия.

Проектиране и производство на литиево-йонни продукти и решения.

Литиево-йонната е акумулаторна технология с по-голяма производителност в плътност и цикли, което в комбинация с факта, че не изисква никаква поддръжка, я прави най-доброто решение за ефективност при разходите.

Cegasa проектира и произвежда батерийни модули, батерийни за съхранение на енергия, батерии и оборудване всичко в едно. Прилага се за индустриални тягови, мобилни, стационарни и възобновяеми системи.

Проектиране и производство на високоенергийни индустриални батерии.

Технологичната батерия Cegasa Zinc-Air е най-енергийната батерия на пазара. Тя може да поддържа оборудване с ниска мощност за много дълги периоди от време.

Cegasa разполага с широка гама батерии в различни формати и в различни енергийни диапазони.

Собствени лаборатории

Разполага със собствени дизайнерски лаборатории за изпитване и одобрение за безопасност, с екип от професионалисти с повече от 20 години опит в областта на формулирането и изграждането на клетки, проектирането на батерийни блокове, контролната електроника и BMS и силовата електроника.

За поръчки и запитвания можете да се свържите с нас тук

или ни пишете: