Дневен хороскоп за 15 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
140
Добави коментар

Луна в Рак,  3 /4 лунен ден

Луната в Рак ще направи деня по-емоционален, по-цветен, нашите сетива и инстинкти ще се изострят и впечатлителността ще е особено висока, в повечето случаи интуицията ще ни води към една правилна и обслужваща чувствата ни посока.

Ще можем да оздравим близки връзки с хора, които са ни важни, това ще се случва чрез прояви на загриженост, взаимо-помощ и т.н.

Ако някой държи на нас, това няма да остане скрито, напротив.

Същевременно ще сме по-раними, ако обекти на нашето внимание не отговарят на очакванията ни.

Все пак деня предполага приятни преживявания, перспективните отношения ще станат по-здрави, мнозина ще прекарат приятно с любими личности, може да си доставите удоволствие, включително с хубава храна, по-романтична обстановка или такава, която отговаря на индивидуални предпочитания за уют, близост и т.н.

По-капризно поведение ще се проявява предимно в случаи, когато човек страда от недостиг на внимание, разбиране, трудно ще се прикрива подобно неудовлетворение там, където съществува.

Овен, Лъв, Стрелец– чудесен ден да хармонизирате или подобрите най-близката си среда на съществуване. Справяте се отлично с домашни и битови приоритети, мнозина ще прекарат незабравими или запомнящи се мигове с любими хора, в семейството, но не само. Подходящо време да се вслушвате във вътрешния си глас, той ще е верен ориентир. Някой ще могат да сбъднат съкровено желание или ще се отдадат на релакс…

Телец, Дева, Козирог–  търсена и предпочитана компания сте, получавате приятни новини или все ще се намери някой, който ще повдигне тонуса и настроението ви. Мнозина ще се разтоварят в приятна компания, а в късния следобед и вечерта тази тенденция ще се премеси и с изненади, в повечето случаи- позитивни, разнообразяващи или освежаващи ежедневието ви.

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, но и конструктивен, справяте се отлично с дела, включително такива, които са изостанали във времето. Подходящо време да подействате позитивно на благосъстоянието ви, включително чрез разговори, решения, подкрепа. В друг случай- подходящо време за оздравителни процедури, ако се нуждаете от такива.

Риби, Рак, Скорпион– често може да се оказвате в център от внимание, влияете силно на психиката и емоциите на близкото ви обкръжение. Всичко ви се получава с по-голяма лекота. Когато държите на някого- ще го демонстрирате по специфичен начин и това ще докосне нечие сърце. Но и обратното е вярно- все ще се намери някой, който да ви подейства по подобен начин- да отключи ярки и запомнящи се емоционални преживявания.