CreditWok България

1
169
Добави коментар
pepimili
pepimili

Защо да изберете нас

Защото е бързо и удобно, не са Ви необходими поръчители за заема, можете да кандидатствате дори при лоша кредитна история

Защото е бързо – Да! Само за 15 минути можете да заявите заем
Защото е сигурно – Вашите данни за защитени, чрез SSL криптирана връзка
Минимални изисквания – Трябва Ви само валидна лична карта -> Кандидатствай за заем срещу лична карта от тук!
Защото е удобно – Може да кандидатствате където и да сте изцяло онлайн

CreditWok е онлайн платформа, създадена специално за улеснение на потребителите, търсещи възможност да получат финансов заем. Предимството ѝ се състои в това, че тя е събрала всички големи и доказали се през годините небанкови финансови компании на едно място. Произхождайки от това, следва да отбележим, че на потребителите не им се налага да отварят сайта на всяка една от тях – удобство и комфорт за съвременния и прагматичен гражданин.

Небанковото кредитиране заема сериозен дял от дейността на финансовите институции, опериращи на територията на страната. Най-често биват предпочитани при необходимост от малък и спешен заем, поради максимално улеснения достъп до услугата.

CreditWok ви осигурява достъп до огромно количество информация, относно условията на всяка компания, нейните продукти и договорни отношения, сключвани при отпускането на бърз кредит. Индивидуалните платформи не са сред предпочитаните методи за откриване на информация. Далеч по-рентабилно би било, да имате възможността да получите отговори на всеки един ваш въпрос, посредством една обща платформа.

Вие имате възможността сами да посочите размера на заема, удовлетворяващ вашите нужди, потребности и интереси. Освен това, кредитоискателят индивидуално определя погасителния период, както и размера на вноските, с помощта на удобния кредитен калкулатор, предоставен от всяка компания. На въпроса: “Защо?”, ние отговаряме: Защото е лесно, практично и изгодно.

Кои сме ние?

Целта на платформата е да информира и насочва потребители към кредитно решение в случаи изискващи бързо финансиране. В Creditwok.com ще откриете сравнителен каталог на разнообразни финансови продукти , който ще ви помогне да изберете най-подходящия за Вас спрямо конкретните Ви нужди. Фокус е сегментът за микрокредитиране и всички сравнявани предложения са за заеми в диапазон от 50 до 5000 лв. и срок за връщане до 15 дни ( за кредити до заплата ) и до 18 месеца ( за потребителски кредити ), като кандидатстването за заем е с улекотена процедура и в най-честите случай чрез онлайн базирана форма за подаване на молба.

Всички компании представени в Creditwok България притежават лиценз от БНБ и сертификат за оператор на лични данни от Комисия за защита на личните данни (КЗЛД) и предоставят пълна информация на клиентите си преди да бъде сключен договор. Можете да се запознаете със всеки едни договор за заем по отделно, с общите условия на фирмата и тарифните планове.

Често задавани въпроси
Какви за изискванията, условията за кандидатстване?

Трябва да имате навършени 18 години.
Препоръчително е да сте с добра кредитна история, но може да кандидатствате и при лоша
Да имате доходи, които можете да докажете.
Да имате валидна лична карта.

Как мога да взема заема?

Парите можете да получите:

Във всеки един офис на Изипей в страната.
По банков път, като предварително е необходимо да бъде предоставена банкова сметка.

Как и къде да върна заема?

Заема може да върнете по няколко начина:

По банков път
На касите на Изипей и Фастпей
Плащане през ePay и Cashterminal

Бързи кредити онлайн – предимства

Необходимостта от парични средства е належаща за всяко едно семейство в страната ни. Кризата в последните десет години се отрази пагубно на родната икономика и това се забелязва най-осезаемо в по-малките градове на страната и по-отдалечените от столицата региони.

Безработицата и оскъдното заплащане в провинцията доведе до масово обедняване на голям брой български потребители, а това означава, че те най-често прибягват до добилите в последните години популярност бързи кредити онлайн, когато се сблъскат с непредвидени разходи. Техните предимства пред отпусканите от банките заеми са много – удобство, неограничен достъп за всички и не на последно място – бързина.

Ако трябва да се спрем конкретно на предимствата на един бърз кредит, то тук не можем да пренебрегнем бързината на цялата процедура. Особено ако изберете да кандидатствате и получите бърз кредит онлайн, вие ще се възползвате от: бързина при получаване на информацията, бързина при попълване на заявлението за заем, бърз отговор и още по-бързо отпускане на желаната сума. Банките не могат да предложат такива условия на вечно бързащия модерен човек.

Освен бързината, потребителите на този вид финансова помощ получават и друго огромно предимство – минимални ограничения за потребителите. Ако на условията на една банка могат да отговорят много малък брой потребители, то при небанковите институции ограниченията са минимални. Понякога има изисквания за възрастта и със сигурност трябва да убедите фирмата кредитор, че сте коректни и отговорни. Всички останали могат свободно да се възползват.

Можем ли да вземем заем по интернет?

Днес почти всяка стока и услуга се предлага в интернет. Това е удобство, което не можем да не забележим, особено когато става въпрос за проблеми, търсещи спешно решение. Какво по-спешно и сериозно от едно неочаквано финансово затруднение? Предлаганите днес бързи кредити онлайн осигуряват точно това – спешно решение на проблема.

На въпроса: “Можем ли да вземем бързи кредити онлайн?” отговорът е еднозначен – да, можем и то по възможно най-лесния и удобен за нас начин. Кредитните компании, действащи на родния пазар се превърнаха в сериозна конкуренция на банковия сектор именно с удобството, което предлагат на своите клиенти, отпускайки онлайн кредити при максимално облекчена процедура.

Един бърз онлайн кредит може да бъде поискан и отпуснат в рамките на няколко минути. Не само това – то може да се случи без да се налага клиентът да отсъства от работа, да се реди пред гишета, да попълва сложни и огромни като количество бланки и формуляри, да търси гаранти, да доказва доход и да открива банкова сметка, за която ще му бъдат начислявани ежемесечни такси.

Заемите, отпускани по интернет са предпочитани от потребителите на този вид финансови услуги, именно защото предлагат огромно улеснение, от каквото хората, изпаднали в трудна финансова ситуация със сигурност се нуждаят. Фирмите-кредитори постоянно опростяват и облекчават процедурите, при които отпускат потребителски заеми, така че да отговорят на търсенето на клиента. Това е плюс не само в тяхна полза, но със сигурност и в полза на кредитоползвателите.