Тенденции при избора на мъжки обувки

1
137
Добави коментар

През 2021 г. в мъжката мода се завръщат спортни обувки, маратонки, кецове, джапанки, мокасини, сандали. Новите продукти включват топ модели мъжки обувки, еспадрили, високи кожени и гумени кецове. Актуални са обувките с животински щампи, мъжките обувки на платформа и още много други интересни тенденции, за които ще споменем в тази статия.

В мъжкия гардероб има дънки от различни стилове, карго, панталони, класически панталони, а за лятото – къси панталони. За да бъде модерен външният вид и хармоничен, е важно да изберете обувки, които съответстват на стила. Всеки мъж трябва поне да има чифт обувки за хладно време, елегантни обувки, мокасини, летни маратонки, ежедневни обувки и кецове.

Накратко, гардеробът за мъжки обувки трябва да включва различни видове обувки. Днес са допустими по-свободни вариации в избора на обувки.

Мъжки модни обувки за лято 2021 Мъжки летни кецове и маратонки

Вече няколко години маратонките и кецовете са по-скоро ежедневна мъжка обувка, отколкото спортна обувка. Представителите на силния пол успешно ги комбинират с тоалети в класически стил, ежедневен, военен и спортен аутфит. Без значение от събитието или стила на облеклото, маратонките винаги са избор номер едно. Модата при тях през 2021 г. е по-хладна от предишните сезони. Някои тенденции са продължение на последната година, но има и напълно нови функции. Възможностите за комбиниране на летни кецове с всеки елемент от гардероба са безкрайни. Можете да вземете ежедневни маратонки, за спорт и дори тези модели, които са подходящи на червения килим. Мъжки летни кецове са подходящи за всеки повод. Новите колекции ви позволяват да изберете идеалния чифт за всеки ден.

Мъжки мокасини

За новия сезон лято 2021 производителите на обувки препоръчват на мъжете да носят съкратена версия на дънки или панталони с мокасини (обувки без връзки), украсени с ресни и пискюли. Тази „декорация“ мигрира към мъжки обувки от дамски модели от миналогодишния летен сезон. Удобен модел, който прилича на мокасини, само без шнур. Продуктът се комбинира с бизнес панталон, дънки, удължени шорти. Мокасините се предлагат в различни нюанси и са изработени от велур, лачена кожа или обикновена кожа.

Съвети при избора на мъжки обувки

Изборът на стилни обувки не е лесен – модните тенденции се променят толкова бързо, че понякога е невъзможно да се справите. Но има основни насоки, които ще ви помогнат да не сгрешите при покупка.

1. Винаги купувайте няколко чифта обувки за различен външен вид. Дори и най-универсалните модели не могат да се съчетаят добре с всичките ви визии.

2. Не забравяйте да обърнете внимание на модерните нюанси на сезона. През 2021 г. това е кафяво, нежно синьо, бежово, контрастни комбинации.

3. Изберете практични, удобни обувки за всеки ден. Трябва да са удобни;

4. Винаги обръщайте внимание на материала, здравината и надеждността на обувките зависи от неговото качество. Ако закупите чифт обувки от нискокачествен материал, той бързо ще загуби първоначалния си вид;

. 5. Ако сте ценител на класиката, това не означава, че не можете да следвате модните тенденции. Напротив, актуализирайте редовно обувките си.

Дори и най-универсалните класически модели се трансформират и модернизират, допълнени от модерни детайли. Когато избирате модерен чифт обувки, не трябва да забравяте за стил и цветове. Изборът в името на модата не трябва да става за сметка на собствените предпочитания. Важно е всяка обувка хармонично да допълва основните елементи на образа!

Асортиментът от онлайн магазин DMR.BG предоставя на клиентите много идеи за избор на модели, предлагайки на посетителите мащабна мъжка колекция, която отговаря на необходимия модерен външен вид. Високо качество, достъпна цена, добре познати марки, разнообразие позволяват дори на най-изтънчената мода да намери своя чифт обувки в огромен избор от висококачествени обувки.

Навигация