Дневен хороскоп за 22 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
175
Добави коментар

10 Лунен ден, Луна във Везни

И така, Слънцето вече транзитира през Близнаци и ще ни даде повече „въздух“, пространство, възможности, които ще застават на пътя ни следствие на общуване.

Към него и като послание ще се присъедини днес и през идните около два дни и Луната. Ще забележим през това време, че действително ще предпочитаме да прекарваме повече време навън, за да се разтоварим в приятна компания, да разнообразим ежедневието си или пък да укрепим връзки, които ще са ни полезни освен всичко друго.

На този фон Луната във Везни ще предразполага към прояви на повече толерантност и разбиране, по-изострено чувство за справедливост и е хубаво да се възползваме от този отрязък от време, за да изчистим евентуални недоразумения, които ескалират в последно време и тази перспектива ще се запази в различна степен през цялата идна седмица, че и повече. Причините за това са, че Меркурий вече забавя своя ход, освен това влиза в квадратура /това е напрегнат аспект/ с Нептун и предстои да се върне ретрограден в орбис на тази квадратура…Преведено от астрологичната символика, това означава, че е хубаво да се пазим от изкривявания на действителността, измами, самовнушения, преувеличения, нарушена комуникация… От една страна се усилва обмена на информация, а от друга- ние трябва да правим избор и според собствените ни усещания за истина, обективност и т.н. Днес Луната във Везни в значима степен ще облекчи това влияние и ще ни помага да правим верен избор и нека се възползваме по оптимален начин.

Денят е приятен в повечето случаи, все ще се намери някой, който да порадва сърцето ни, да разнообрази и освежи ежедневието ни.

Денят е подходящ за разяснителни разговори, заздравяване на отношения…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е интересен, приятен, дава ви възможност да прекарате чудесно и да разнообразите ежедневието си в компания или с любим човек. В последно време може да са ескалирали някой недоразумения между вас и близки, важни за вас хора и сега е подходящо да ги изчистите. Същевременно- може да погледнете на контактите си от един скрит ъгъл или да узнаете тайни, възползвайте се от определени шансове, които се отключват от получена информация, чувство за справедливост и прояви на повече разбиране днес.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с ангажименти, но в повечето случаи те ще бъдат приятни или носещи удовлетворение, а за някой от вас и подарък, буквално и в по-широк смисъл. Съумявате да действате така, че да защитите интересите си, особено, ако се нуждаете от това и чрез собственото ви конструктивно поведение, пример и като разчитате на собствения си гъвкав и креативен подход. Комуникацията в последно време може и да е объркана и ето че сега вие катализирате тази тенденция в една по-подходяща за вас посока по горе-описания начин.

Близнаци, Водолей, Везни– това е един от най-позитивните дни за вас от седмицата, често може да се оказвате в център от внимание, влияете подчертано силно на околните и с по-голяма лекота постигате желанията си. Това, което може да развали в известна степен настроението ви са повишени разходи, а в друг случай е полезно да се пазите чисто материални въпроси да не застават между вас и близките ви, но днес можете изчистите и подобни недоразумения, ако съществуват такива.

Риби, Рак, Скорпион– мнозина ще предпочетат да прекарат деня само с най-близките си хора, да се отдадат на почивка или пък да се откъснат от рутината. Това е подходящо време да укрепите приоритетни за вас връзки, отношения в семейството, но не само. В последно време може да са ескалирали някой недоразумения, възползвайте се от положителната аспектация на звездите днес, съответни шансове, за да ги изчистите.