Дневен хороскоп за 25 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
134
Добави коментар

14 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната в Скорпион ще продължи да усилва нашата интуиция и дори ще е по-силна от вчера.

Емоционалните преживявания са ярки, запомнящи се и пробуждащи действия, реакции- инстинктивни, до краен предел, безкомпромисни. Когато желаем или преследваме определена цел, тогава ще го извършваме с голяма страст и мнозина ще почувстват прилив на енергия и адреналин следствие на тези преувеличени очаквания, искания.

Откриваме допълнителни ресурси в себе си, понякога непознати качества, в обективно предизвикателна среда, правим пробив в избрано направление или пък се отключват варианти, скрити възможности, не са изключени развръзки, промени, които имат широко отражение.

Припомням, че утре е Пълнолуние с пълно Лунно затъмнение и ден преди него- събитията са вече достатъчно важни, показателни или преобразуващи…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален за вас, възможно е пред мнозина да се разкрият нови хоризонти, скрити до този момент, нова панорама в живота или всичко да ви изглежда някак по-различно, според това- какво решавате да оставите в живота си и с какво да се разделите. Денят не преминава по предварителен график, наваксвате с дела от миналото, правите избор или своеобразен завой, имате шанс да превъртите предизвикателства в полза и да спечелите- следствие на подкрепа от страна на важни за вас хора. Добре се справяте с дела, които се отнасят до дома и семейството. Може да имате нужда от почивка или да обърнете повече внимание и на себе си.

Телец, Дева, Козирог– днес водите доста емоционални разговори, все ще се намери някой, който да докосне сърцето ви, да ви подкрепи, развълнува. Мнозина ще проведат срещи, водят преговори, които са полезни, преобразуващи или с широко отражение. Обединяващо правило е, че колкото сте социално по-активни, изказвате идеи и търсите подкрепа, толкова повече ще нараства вероятността да получите желаното. Няма да ви липсва внимание, напротив..Денят е доста подходящ за укрепване на партньорски отношения, важни за вас връзки. Ден преди пълнолунието- тази тенденция ще ескалира по един естествен начин, понякога по външни причини и според зададени тенденции. Появяват се хора, които силно ви стимулират да се развивате в определено направление, помагат ви…Понякога това може и да са повишени изисквания или конкуренция, но пак така с позитивен ефект.

Близнаци, Водолей, Везни– занимават ви практични задачи, стремите се да защитите интересите си по различни поводи и в повечето случаи- успявате. Денят е чудесен да материализирате желанията си, да спечелите вид подкрепа, да повишите доходите си…Някой от вас ще получат подарък или ще направят пробив в професионалната си реализация. Ден преди Пълнолунието- всичко случващо се има преувеличено значение и напомня на развръзки, като минимум е много показателно за кариерното ви развитие, доходи, сигурност. Същевременно и точно днес можете да влияете над средното ниво на тенденциите, възползвайте се! Денят е динамичен, но и доста резултатен.

Риби, Рак, Скорпион– днес често ще се оказвате в център от внимание, ще постигате всичко с по-голяма лекота, вътрешната ви увереност ще расте по различни поводи, защото усещате прилив на адреналин, енергия, ескалира интуитивна прозорливост, от които се възползвате. Мнозина се радват на подкрепа, внимание от страна на любими или важни за тях хора, ако има недоразумения, можете да ги изчистите, ако не са преминати определени граници…Подходящо е днес да се концентрирате върху по-значими цели, за да получите и съответни резултати, те сега в голяма степен се влияят от вас самите, това е сила, но и отговорност. Препоръчително е да се вслушвате във вътрешния си глас, вечерта са вероятни ярки, неспокойни или показателни сънища. Може да имате предчувствия, не ги пренебрегвайте…