Дневен хороскоп за 28 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
127
Добави коментар

Луната в Козирог винаги ми действа стабилизиращо, отрезвяващо, обикновено действаме така, че да допринесем за по-добрия си социален статус, репутация и т.н.

Докато Луната е в Козирог- винаги ескалират събития или новини, които имат по-широко отражение върху общественото ни положение, като минимум- случващото се е показателно дали ни предстои да изкачваме върхове, дали действията ни са в правилна посока. Същевременно- точно днес ние можем да въздействаме на подобни ключови приоритети и усилията ни няма да останат незабелязани.

Ако избраното от нас направление не е правилно, тогава можем да забележим варианти, обходни пътища или „ аварийни изходи“, ако се нуждаем от такива. Почти през целия ден пред нас могат да се разкриват шансове или алтернативи, можем да се добираме до скрита информация, да си служим с нея, да се възползваме и т.н.

Поради всичко това- денят в повечето случаи ще мине конструктивно, бих казала- успокояващо. Препоръчително е да се възползваме по максимален начин от този период, през който можем да направим важни стъпки в избрано от нас направление.

Ако амбициите не са чак толкова големи, тогава можем да разчитаме на рационален и проницателен подход, подобни съждения, които ще са доста полезни, точно сега и в обективно сложна среда на противоречия…

Овен, Лъв, Стрелец- денят е натоварен с доста ангажименти, но и продуктивен. Случващото се е показателно за кариерното ви развитие или професионална реализация, може да чуете важни новини или да проведете разговори, които ще са много полезни, ще ви помогнат да утвърдите авторитета си или да постигнете успехи със съответните позитиви. Възползвайте се от подкрепата на звездите и ще можете да спечелите нещо важно за вас, това може да е морална подкрепа, бонус, повишение, възможност да въздействате позитивно на доходите си…

Телец, Дева, Козирог– вашата инициативност днес е много висока и по един естествен начин вие често може да се оказвате в центъра от внимание, с по-голяма лекота постигате целите си, желанията си, особено като използвате ораторските си способности, убедителност и т.н.. Днес може да инициирате разяснителни разговори, в такъв случай те ще бъдат конструктивни, полезни, не е изключено и да получите подобни новини и предложения, които ще ви носят удовлетворение.

Близнаци, Водолей, Везни– денят изисква значима адаптивност, например- може да се налага да наваксвате с дела, които са изостанали в миналото, аз сега изискват или възниква възможност- да се справите с тях. Появяват се шансове за печалба, да материализирате желанията си, ако не директно, тогава като използвате обходни пътища… В друг случай- получавате награда за полагане до този момент усилия. Каквото и да е, денят не протича по предварителен график и е хубаво да следвате естествения ход, без да се натоварвате, ако е възможно и т.н..
Риби, Рак, Скорпион– днес няма да ви липсва компания, може да получите известия, които да са ви полезни и да се възползвате от тях. Хубаво е самите вие да сте социално по-активни, да търсите подкрепа, ако се нуждаете от такава и вероятността да я получите, ще е повече от голяма. Осветяват се важни за вас връзки, партньорските ви отношения, същевременно точно днес- можете да им влияете най-силно и да ги насочвате в една по- позитивна и конструктивна посока. Чудесен признак ще бъде, Ако днес всичко е наред между вас и важни за вас личности, значи ще можете да разчитате на тях и в бъдеще.