Преустройството и идеи за неговата нова визия

5
143
Добави коментар

  Купили сте си ново жилище, но искате да го промените по свой образ и подобие,за да съответства на Вас самите и начин на живот.

    Консултантите на строителна фирма МД-90 за Варна и област с идеи за преустройството на жилище, което искате:

може да обедините два маломерни апартамента в един, който да притежава всички функционални и пространствени решения на Нов дом. За тази цел трябва да решите какво точно искате да получите като краен вариант, наличие на балкони, колко стаи имате нужда като да речем разположение всекидневна, спални, бани и т.н.  Помислете какъв стил искате да имате – минимилистичен, който отваря много пространство и основното му предимство е неговата практичност и удобство, може да съчетаете дърво и семпли, изчистени линии на помещенията, но каквито и стилове и форми да смесвате не забравяйте да не прекалявате, а да създадете едно балансирано дизайнерско присъствиедруго важно условие, което е важно да следвате един общ стил на всички помещения в едно.ако искате да имате повече уют и книгите са част от дома Ви, може да изберете отворени прегради, ниши, които да свързват два отделни къта и да създават разграничителна линия, с общо предназначение – един неподправен уют на дом.ако пък не обичате затворени пространствени решения, може да превърнете своя дом в едно общо пространство, което да разделите в зависимост от Вашите нужди на отделни зони, които да Ви създават усещане за простор и в същото време да притежават нужната функционална практичност, от която имате нужда.

    Вариантите са много, всичко зависи от Вас самите и това, което искате. Ние  сме  за да осъществим Вашите идеи и преустройство на апартамент  или къща. Повече за Нас на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Варна и област на адрес – www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…