Топ 5 полезни съвета при покупка на сутиен

1
180
Добави коментар
elenkoo
elenkoo

Hits: 19

Ако пазаруването на сутиен беше лесно, всички щяхме да бягаме до най-близките местни магазини за бельо, за да си купуваме нови сутиени, бикини, прашки и прочие. За съжаление, пазаруването на сутиен може да се окаже непредвидено предизвикателство за някои дами. Сутиените са технически облекла – има много неща, които може да не обмислите, ако не носите труден за намиране размер или не прекарвате часове в проучване на онлайн магазините за дамско бельо.

Вземете за пример лентата под чашките. Знаете ли, че тя осигурява 80-90% от опората на един сутиен? Повечето хора вярват, че презрамките извършват тази работа, обаче грешат. За най-добро прилепване изберете по-плътна, поддържаща лента, която можете да носите на най-свободната закопчалка. Трябва да можете да поставите два пръста между между ластика и тялото ви. Ластичната лента е от решаващо значение.

Ето още пет неща, които никой не ви казва за пазаруването на сутиен:

1. Не се страхувайте да потърсите професионална бра-фитинг консултация

Не си помагате като не потърсите бра-фитинг консултация от професионалист в сферата. От една страна губите време в търсене на правилния сутиен, а от друга губите и средства, ако ви се налага да експериментирате. Обърнете се към специалист и при резки промени в размера на бюста при бременност или след раждане.

2. Бъдете отворени към новото, експериментирайте!

Ако сте недоволни от настоящите си сутиени, то вие няма какво да губите. Докато пазарувате, бъдете отворени за нови стилове, марки бельо и размери. Може да откриете, че размерът на сутиена ви е напълно различен от очаквания. Понякога може да се окажете приятно изненадани с напълно обновен гардероб, по отношение на бельото.

3. Търсете комфорта

Удобството и комфорта са топ приоритет при избора на сутиен и дамско бельо като цяло. Бельото е онази част от облеклото, която носим най-дълго време през деня. Изборът на подходяща чашка, размер и материя прави разликата между правилния и грешния сутиен.

4. Носете със себе си тениска

Дори и да не носите често тениски, с нея ще можете да проверите как точно ще стои един сутиен под вталено облекло. Mоже да изглежда чудесно, но някои шевове да изпъкват под дрехите. Това със сигурност не е търсеният ефект.

5. Купувайте сутиени, което харесвате

Вероятно носите бельо всеки ден. Тогава защо не напълните гардероба само с модели, които харесвате? Когато пазарувате нови сутиени, прашки, бикини или цели комплекти, изберете всеки от тях внимателно. За ежедневен сутиен се запитайте: „Имам ли поне пет тоалета, с които мога да нося този сутиен?“ И за всеки сутиен се запитайте още: „Чувствам ли се уверена в това?“ Разбира се, ако се влюбите в комплект бельо – купете го! Животът е твърде кратък, за да носите бельо, което не ви кара да се чувствате красиви, уверени и силни.