Дневен хороскоп за 31 май 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
138
Добави коментар

21 лунен ден, Луна във Водолей

Луната е във Водолей, така че информационният поток пак така ще е доста усилен, не е изключено да ни се налага над средното ниво да се доказваме в колектив, за да защитаваме интересите си, за да се обединим с хора, които могат да допринесат за възможността и ние да осъществим нашите цели и намерения. Не са изключени равносметки- на кого и в каква степен можем да разчитаме, можем да попаднем под явното влияние на определена личност, която ни дестабилизира, има негативно отражение върху нашата сигурност, ограничава ни и т.н.

При всички случаи-  днес е подходящо да укрепваме отношения с хора, които влияят на бъдещото ни развитие, ще имаме такива възможности над средното ниво или пък  ще бъдем подтиквани в такава посока по външни и независещи от нас причини.

Днес сме склонни да действаме креативно, да използваме нетрадиционни начини, така че да получим различен и по-добър резултат от този в миналото…

Колкото сме по-отворени към новото  и различното, толкова по-ползотворен  и ефективен ще е денят, ще възникват шансове да превъртане евентуални предизвикателства в полза.

Нумерологичен хороскоп за месеца

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец–  днес мога да ескалират преоценки- на кого и в каква степен можете да разчетете, кой ви нанася щети, понякога и чисто финансови, но не само… На всичко това ще можете да влияете  над средното ниво и е добре да се възползвате  като заздравите контакти, които допринасят за благоденствието ви, но и страните от онези, които могат да имат негативен ефект на различни нива, ще имате достатъчно подсказки в тази посока. Денят може да не протече по предварителен график според чутото,  поради повишен обмен на информация, разговори, които могат да променят предварителните ви планове. Подходящо време да си изградите стратегия, за да заемете по-престижни позиции в колектив, за да получите вид подкрепа, която ще е полезна- в морален или материален аспект.

Телец, Дева, Козирог–  денят е натоварен с множество ангажименти, понякога над средното ниво, в този процес от вас може да се изисква повишена адаптивност, така че да отговорите на повишени изисквания от страна на околните  или евентуални предизвикателства, които са по външни и независещи от вас причини. Но това е оптимално подходящо време  да извършите реформи, да допуснете нещо ново, за сметка на старо и остаряло, с водещ фокус- печалба, отстраняване на хора или обстоятелства, които могат да точат ресурсите ви, да ви разминават с желания и т.н..  Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, както и възможности  да превъртите предизвикателство в полза.

Близнаци, Водолей, Везни–  днес  мнозина ще бъдат максимално  концентрирани, мобилизирани в избрано от тях направление, така че да преодолеят предизвикателство, което застава на пътя им или пък-  волево, но и чрез собствения ви креативен и изобретателен подход- да излезете съобразни победители. Факт е, че днес е един от най-подходящите дни- вие да демонстрирате най-доброто от себе си, то задължително ще бъде забелязано и оценено по достойнство и със съответните позитиви за вас. Вие се намирате във важен период, през който можете и трябва да защитите интересите си, пробив в това направление ще се окаже дълготраен успех, но той няма да е даром, а следствие на собствените ви качества, инициативност в тази посока, борбеност…

Риби, Рак, Скорпион–  днес може да ви се налага да наваксвате с дела, които са изостанали в миналото, но влияят на финансовото ви състояние  или сигурност в един по-широк смисъл.  Ключът към вашите успехи и диалогичността, способността ви да се ориентирате към хора, които влияят на благоденствието ви, така че да укрепите връзки, които ще ви подействат стабилизиращо. В някои случаи това може да изисква да се откажете от нещо старо, за да допуснете ново и по-прогресивно. В друг случай- анализи от типа на: „кое колко струва и дали си   заслужава цената“, пак така ще бъдат много полезни и ориентиращи, могат да ви поставят на прага на житейски кръстопът, а изборът, който ще направите- да се окаже определящ… Важното е, че ще имате избор, ориентир ще бъде повишения информационен поток, не са изключени изненади, които допълнително  ще са полезни и насочващи. Общуване с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение ще се оказват  подкрепящи, създаващи допълнителни шансове…