Дневен хороскоп за 02 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
237
Добави коментар

23 лунен ден, Луна в Риби

Луната днес е в Риби  и ще аспектира  почти през целия ден Нептун, а това означава, че действително- денят ще е извън обичайния или традиционен ритъм.

Можем да бъдем силно фокусирани  върху лични приоритети, силни емоционални преживявания, върху тайни или други процеси, които отчитаме за извън контрола си.

Ще действаме само в случай, в които сме пряко ангажирани, иначе ще сме разсеяни, ще се стремим да избягаме от традиционната рутина.  Денят може да ни въвлече в  обърквания, от които трудно ще се измъкнем, препоръчително е да сме по-внимателни  към евентуални манипулации, внушения, много добре да избираме- кого допускаме до себе си и т.н..

В оптимален случай- идентифицираме скрити процеси, там където ги има…

Хубаво е да не се претоварваме, да следваме естествения ритъм, да плануваме на момента, за да сме адекватни на случващото се.

Венера днес за последно е в Близнаци, така че могат да ескалират важни процеси, които ще ни накарат да преоценим  всичко ценно за нас и от утре- ще се доверяваме повече на инстинктите си, а не толкова на красиви думи и т.н.

Лунен календар за юни 2021г., вижте кои са щастливите ви дни!

Нумерологичен месечен хороскоп

И Дзин оракул на бъдещето

Овен, Лъв, Стрелец–  денят не протича по предварителен график, може да ви се налага да се занимавате повече с лични въпроси, които докосват душата ви, които са останали неразрешени в миналото, те може да са свързани с вас самите, дори с физическото ви здраве, може да са спорни казуси, а може и да са такива, които засягат най-близката ви среда, дома и семейството, но не само. Дава ви се шанс- да анализирате случващото се от един друг и скрит ъгъл, да погледнете на картината около вас по подобен начин,  това винаги е полезно, когато се вземат решения, отстраняват се слабости и т.н. Ако е възможно  си дайте почивка, намалете темпото и т.н.

Телец, Дева, Козирог–  днес може да проведете доста емоционални разговори, част от тях ще докоснат сърцето ви, други- ще осветлят истини, които винаги са много полезни, а трети- могат да ви разделят с илюзии, ако има такива.  От вас ще се изисква да заложите на критичния си анализ и преценки, така че да разграничите  манипулацията от красивите думи, това ще е много полезно  и ще повлияе силно вашите отношения, начин по който ги насочвате, въздействате им- сега и в бъдеще.

Водолей, Везни, Близнаци–  денят е натоварен с множество ангажименти, бих казала над средното ниво, които могат да ви преуморят, ако не внимавате. При разпределете си правилно делата  и вероятно това е един от най-подходящите дни, през който може да се разделите с онова, което само ви натоварва, но не ви носи ползи, а в някои случаи- дори ви нанася щети. Вие може да се справите блестящо с текущи задачи  и така да повишите доходите си или да подейства те позитивно на професионалната си реализация, но не са изключени допълнителни разходи, които могат да бъдат и нецелесъобразни, Основното е- да надникнете отвъд видимото, дори и да използвате интуицията си, така че да отстраните евентуални пробойни, които сега се виждат по-ясно  и могат да ви дестабилизират в чисто материален аспект. Денят е подходящ за подобни анализи, съответно- как да защитите интересите си, кое е истински важно и ценно за вас и т.н.

Риби, Рак, Скорпион–  днес може да бъдете доста емоционални, подходящо е да не пренебрегвате интуицията си, която ще ви показва най-верния път към отсрещната страна, така че да въздействате, да оказвате значимо влияние  и съответно по-лесно- да постигате намеренията си  и следствие на подкрепа или одобрение.  Днес можете да демонстрирате най-доброто от себе си, то ще бъде забелязвано и оценявано по достойнство, ще се намират хора или обстоятелства, които да повдигат духа ви, настроението ви и т.н.. Въпреки всичко- емоционалният фон се определя основно от вас, това е сила, но и отговорност, ще забележите, че вие насочвате в повечето случаи  потокът от събития и с вашите реакции и т.н.