Дневен хороскоп за 04 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
216
Добави коментар

25 лунен ден, Луна в Овен

Луната е в Овен, както повечето от вас знаят през това време се покачва нашият адреналин, тонусът се подобрява, обстановката се нагорещява- буквално и в преносен смисъл. Като цяло денят е позитивен, повечето от нас ще бъдат в добра кондиция, намерението да се борим за щастието и успехите си, а не да чакаме то да ни споходи ще прерасне в реална инициативност,  голям обмен на информация, ескалация на спорове, преговори, изказвания на висок тон, ще си служим с  думите като с оръжие и едни ще побеждават по един естествен начин,  други пък- не, всичко ще зависи  от индивидуалните способности.  Онези, които могат да разчитат  на дар словото си, натрупани знания, аргументиран  изказ-  ще печелят  вид подкрепа, ще успеят да заемат лидерски позиции в колектив  или пък  по-лесно  ще постигнат поставените си цели.

Ако амбициите не са чак толкова големи, Тогава денят ще премине по-скоро в интересна компания, понякога шумно, запомнящо се, леко напрегната обстановка , в която всеки и по един по-бърз, почти неконтролируем начин-  ще изстрелва онова, което мисли.

Всъщност,  това ще бъде добър повод  да се доберем до знание, което искаме.

Най-голямото предимство, от което можем да се възползваме, това е възможността-  да научаваме  това, което ни интересува, да изказваме идеи,  които ще се подкрепят от подходящи хора, да създаваме или укрепваме връзки, които са ни полезни или пък приятни… В повечето случаи-  денят ще е позитивен, ще ни дава шанс  да направим пробив в избрано от нас направление и по гореописания начин, също- да се разтоварим, да подействаме добре на здравето си.

Лунен календар за юни 2021г.

Нумерологичен хороскоп за деня

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Овен, Лъв, Стрелец-  днес няма да ви липсва компания, напротив, често ще се оказвате в център от внимание  и от събития.  Вашата инициативност  среща по-широка подкрепа  от страна на хора, които влияят на бъдещето ви развитие.  Денят е подходящ да утвърдите позициите си в колектив, да защитите авторитета си  и дори да заемете по-престижни постове, ако това ви интересува, то днес може да се осъществи  или да направите проби в избрано от вас направление- като преговаряте за интересите си, изказвате идеи, получавате одобрение и т.н.  Денят е доста позитивен за вас, ще ви подкрепи и повдигне  тонуса и настроението ви по различни начини и поводи. Може сами да поставите едно начало  или да извършите своеобразен рестарт  със съответните  успехи.  Мнозина ще се разтоварят в приятна компания, ще оздравят важни за тях връзки  и т.н..

Телец, Дева, Козирог–  денят може да е леко напрегнат за вас, да изисква повишена адаптивност, но същевременно ще бъде доста конструктивен, възникват възможности да материализирате желанията си, да защитите интересите си или пък да спечелите нещо важно за вас.. Това може да се случи по един неочакван начин, дори и без нищо особено да правите, подобно на развръзки или все едно хора и определени обстоятелства  играят във ваша полза, а вие  можете или трябва  да не пропускате този шанс.  Това е ден, през който следствие на подкрепа вие ще можете да повишите  благосъстоянието си или да подействате добре на чисто финансови приоритети.

Близнаци, Водолей, Везни–  днес често може да се оказвате в центъра внимание, получавате интересни известия, които покачват  адреналина ви, отключват собствената ви инициативност.  Не е изключено  да получите предложения, които в повечето случаи ще бъдат приятни или полезни. В друг случай- преговаряте за интересите си, можете да постигнете успехи в това направление, дори и да се налага понякога да влизате в словесни двубои, да спорите и т.н. Денят е подходящ да оздравите важни за вас отношения,  партньорски връзки, да получите по-широка подкрепа, ако се нуждаете от  такава. Мнозина ще се  разтоварят в  приятна компания.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е натоварен с множество ангажименти  и над средното ниво, но също така е продуктивен, дава ви шанс да се докажете, да направите пробив в кариерното развитие, да защитите интересите си или авторитета си, общественото си положение.  Днес може да получите нещо ценно за вас, подходящо време за печалби-  буквално и в по-широк смисъл. Възползвайте се от аспектацията на звездите,  тя ще ви даде и варианти за облагодетелстване, може да попаднете под опеката  на определена личност, която ви действа така…