Звезда на Ливърпул пропуска Европейското заради контузия – .::GetNews::.

1
191
Добави коментар
cinemabg
cinemabg

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт загуби един от титулярните си играчи само седмица преди началото на Европейското първенство.

Десният бек Трент Александър-Арнолд има травма на бедрото, от която ще се възстановява шест седмици и така автоматично отпада от сметките на „трите лъва“ за континенталния шампионат. Звездата на Ливърпул се контузи в края на контролата с Австрия, а изследваният са показали, че става дума за разкъсване на четириглавия бедрен мускул.

Саутгейт все пак ще извика заместник на Трент, но това ще се случи след последната контрола на англичаните – в неделя срещу Румъния.

Крайният защитник се завърна в селекцията, след като в последните седем пъти, в които Саутгейт изпращаше повиквателни, такава за Александър-Арнолд нямаше.

Добрата новина за феновете на Ливърпул е това, че защитникът все пак ще се възстанови за началото на подготовката на клубния си тим.

Треньорът на Англия има трима други играчи на тази позиция – Киърън Трипиър от Атлетико (Мадрид), Кайл Уокър от Манчестър Сити и Рийс Джеймс от Челси.