Дневен хороскоп за 05 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
130
Добави коментар

26 лунен ден, Луна в Овен

Както вчера, така и днес Луната ще раздухва от Овен  разгорещени дебати, социалната ни активност ще е значима, причините за това могат да бъдат различни- необходимост да укрепим важни за нас връзки, да наложим мнението си, идеите си, защото това е важно по различни причини…

Денят е подходящ  да намерим съмишленици, хора, с които да си сътрудничим, които да подкрепят намеренията ни.

Ако амбициите не са чак толкова високи, тогава денят е интересен, защото е преизпълнен от повишен обмен на информация, на която ще реагираме, могат да се водят преговори или разяснителни разговори, можем да чуваме предложения и е въпрос на избор, как ще реагираме.

Няма да ни липсва компания, напротив- мнозина ще намерят време и начин да се разтоварят  с предпочитани и за тях  личности.

Днес общуването може да ни носи полза или удоволствие, дава възможности на различни нива, събужда собствената ни инициативност…

Това е подходящо време да се изчистват евентуални недоразумения, все още сме под влияние на процеси, които ни помагат да надникнем отвъд видимото, да узнаваме  тайни и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец–  днес вашата инициативност е повишена,  тонусът и настроението на повечето от вас  се покачват, следствие на проведени разговори, срещи, защото намирате хора, които да ви подкрепят, можете да прокарате идеи, които да бъдат одобрени, думите ви имат по-голяма чуваемост. Опасността тук е,  че трябва да внимавате на кого се доверявате, за да не използват после думите ви срещу вас, да не ви подведат и т.н.  В оптимален случай- правите си равносметки на кого и в каква степен може да разчетете… При всички случаи- няма да ви липсва компания и денят е подходящ  да оздравите важни за вас връзки или да се разтоварите в приятна компания.

Телец, Дева, Козирог–  може да прекарате деня по  един по нетрадиционен начин,  извън обичайната обстановка  или само с любими хора. Справяте се отлично и с дела, които са натрупани във времето, но още не са разрешени, имате възможност  да хармонизирате най-близката си среда на съществуване.  Някой от вас  може да са изправени  на своеобразен житейски кръстопът  и сега пред вас се разкриват варианти, ако се нуждаете от такива, а вие  ще направите определящ избор, важното е че ще възникне такъв при нужда.  Денят е подходящ да защитите интересите си  или да спечелите нещо важно за вас, някой може да получи подарък- буквално и в по-широк смисъл.

Близнаци, Водолей, Везни–  денят за повечето от вас е приятен, няма да ви липсва компания и внимание, напротив, можете да разнообразите и освежите ежедневието си  в подходяща компания. Чувате новини, предложения, въпрос на избор е- как ще реагирате и дали ще ги приемете. Денят е подходящ за разяснителни разговори, показателен е за важни за вас отношения, същевременно точно на тази сфера от вашия живот- най-силно можете да влияете, възползвайте се по оптимален начин!

Риби, Рак, Скорпион–  ежедневието е натоварено с множество ангажименти,  но денят също така е продуктивен, ползотворен, динамичен.  Имате възможност  да подобрите средата си на съществуване като хармонизирате най-близки отношения  или целенасочено действате в тази посока, в такъв случай- ще ви се получава доста добре.  Възможно е да възникнат  въпроси, които касаят материалното ви състояние, в такъв случай-  действайте целесъобразно, а не спонтанно, за да превъртите някой предизвикателства в полза. Днес може да спечелите нещо важно за вас, но повишени разходи също не са изключени.