Бизнес без онлайн представяне води до недоверие от страна на клиента

40
2480
Добави коментар
zapoznaise

Author admin Reading 2 min Views 6 Published by 05.06.2021

Ако не присъствате в Интернет пространството, то тогава  значи не сте в бизнеса. Това вече не е хипотеза, а валидно и точно твърдение.

Съвременният клиент не прощава невниманието на своя човек – и изисква интегриран маркетинг. Т.е. глобално присъствие на марката. Всяка уважаваща себе си компания вече трябва да има уебсайт (винаги актуален и актуализиран, а не от 2000-те) и активна дейност в социалните мрежи (с поне 20 публикации на месец). Освен това сайтът трябва да бъде класиран от търсачките. Ако не сте в ТОП-то на Google, тогава отново не съществувате за клиента. Дори ако в града има три хипермаркета или други офлайн точки.

Тенденцията за преминаване към интернет пространството нараства бързо и ако не започнете сега, тогава можете да закъснявате безвъзвратно. Всеки човек със смартфон в ръка става потенциален клиент. И благодарение на сайтовете и социалните мрежи намирането му става много по-лесно.

Какво да правим за бизнес, който никога не се е развивал в областта на интернет маркетинга? Къде да тичам, къде да отида?

Услугите на истински маркетингови специалисти могат да бъдат поръчани според нуждите, като същевременно сте сигурни в отличен резултат, реално отчитане и безразличен подход.

Потърсете агенции, които предлагат на компаниите интегриран маркетинг, който включва всички дейности, необходими за успешен бизнес в Интернет:

Разработка на уебсайт – от продажба на целеви страници до многостранични уебсайтове с индивидуално решение и дизайн.

Контекстуална реклама – за популяризиране на сайта и вашия бизнес в Google.

SMM промотиране, администриране на акаунти в социалните мрежи и настройване на насочена (т.е. насочена) реклама.

Разбира се, преди да се издаде готовия продукт, трябва да се проведе проучване на пазара. Това ще ви позволи компетентно и ефективно да изградите маркетингова стратегия в онлайн среда. Що се отнася до продажбата на текстове и творчески дизайни, това винаги е приоритет на всеки проект. Интернет промотирането просто трябва да бъде интересна, закачлива и завладяваща ежедневна дейност. В противен случай клиентът дори няма да забележи рекламата.

Източник: Официалната страница на компанията ВИСЕО