Малена – магазин за копринени чорапи до коляно италиански три четвърти чорапи Virgolet 15 DEN гладки чорапи

2
197
Добави коментар

Модел Virgolet 15 гладки чорапи до коляното с дебелина 15 DEN на италианската марка за чорапи и чорапогащи Donna BC. Продуктът представлява изключително прозрачни чорапи до коляното; мек широк завършващ ластик; уплътнени пръсти. Моделът е от типа т.нар. копринени чорапи, изработен е от много мек вид полиамид. Продуктът е опакован в малки кутийки. На всеки един артикул е удостоверено, че артикулът е Произведен в Италия (Made in Italy).

Състав: 95% полиамид, 5% еластан

Допълнителна информация относно цената: Цената е за чифт – 2бр. чорапи. В една кутийка има 2 чифта, но се продават и отделно по 1 чифт.

Продуктът е предназначен за пране на 30 градуса; не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене. 

Чорапогащи, клинове, чорапи, терлици и калци могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) фабрично запечатани, (2) фабрично поставени на тарелка, (3) в оригинална опаковка, (4) неносени, (5) непрани, (6) без миризма от цигари и / или др., (7) без следи от крем и / или др.