Дневен хороскоп за 07 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
155
Добави коментар

28 лунен ден, Луна в Телец

Луната е в Телец, така че ще акцентира върху чисто материални приоритети. Аспектацияна на звездите е такава, че може да ни се налага да защитаваме интересите си повече и над средното ниво.

Не е изключено също да бъдем подтиквани по различни поводи да слагаме своеобразна цена на хора и обстоятелства  или да променяме тяхната стойност   според случващото се.

На този фон- целият ден ще бъде изпълнен с множество изненади,  така че денят не протича по предварителен график, възможно е да ескалира леко нервно напрежение, раздразнителност, която ще подтикне мнозина да действат спонтанно и неконтролируемо.

Не са изключени  внезапни или  непредвидени разходи, влияния, които могат да ни дестабилизират финансово, това могат да бъдат външни влияния, но могат да бъдат и наши собствени  реакции.

При всички случаи днес ще можем да набележим в по-ярки краски-   какво предизвиква материална  неустойчивост, загуби, за да се предпазим в бъдеще..

Нека случващото се ни помогне да намерим изход и вариант  за горе описаните приоритети.  В оптимален случай- освобождаваме се от лица и зависимости, които могат да предизвикват щети или точат ресурсите ни.

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е изпълнен с множество ангажименти, част от тях могат да бъдат допълнителни, следствие на чуто, поставени задачи или изисквания към вас в движение.  В оптимален случай- ще можете да си сверите часовника с околните, образно казано, така че да намерите най-верния път  да защитите интересите си, да се предпазите от загуби, буквално и в по-общ смисъл. Денят носи изненадващи новини, нека те да ви помогнат да надникнете отвъд видимото или да откриете варианти, ако се нуждаете от такива, да направите рязък завой и т.н.  Пазете се от спонтанни реакции, инициативи, които могат да са повод за щети.

Телец, Дева, Козирог–  днес може да се чувствате леко неспокойни, а това да ви подтиква да действате спонтанно, понякога смело, а в други случаи- без добре да сте обмислили всички последици. Разбира се, затова може да има и провокации, вие да се чувствате предизвикани да реагирате точно така.  Днес вие може да се превърнете в проводник на  преобразования на собствения ви живот като действате различно, съответно получите различен резултат от миналия, проявите се в нова светлина, рискувате, допуснете нещо ново за сметка на друго и и живяло своето време.  Ако всичко е добре премислено, тогава ще е наред, иначе е добре да внимавате, защото не всяка крачка напред е крачка  към светлото бъдеще, ако не се гледа в по-далечна перспектива  и не се вижда цялостната картина.

Водолей, Везни, Близнаци–  денят е динамичен, вероятно извън традиционния или обичаен ритъм, защото ви се налага да се справяте и с дела, които са извън рутината и традиционното, например, може да се справите и с приоритети, които са натрупани във времето, но все още не са намерили решение, те може да са лични или пък засягащи вашия дом, семейство, битови или имотни казуси.  Ако в тази сфера са необходими реформи, това ще бъде по видно и точно днес можете да въздействате, но това ще внесе известно напрежение, ще изисква адаптивност, находчивост, която по правило вие можете  да демонстрирате, защото я носите в своята същност.  Възползвайте се по оптимален начин, сега може да въздействате, да направите избор, включително като проследите причинно-следствени връзки, погледнете по-напред в перспектива.

Нумерологичен хороскоп за месеца

Лунен календар за юни, вижте кои са щастливите ви дни!

Духовно ниво, път и предопределеност

Риби, Рак, Скорпион–  информационният поток днес е много усилен  носи ви изненади, част от тях могат да се превръщат в внезапни възможности, други- ще ви помогнат да идентифицирате  скрити процеси, там където ги има, да научавате тайни, но и да се възползвате от това знание, включително- да разкриете пред себе си допълнителни пътища за бъдещо развитие, ако това ви интересува. При всички случаи-  общуването, получаването на новини, предложения ще се превръща в проводник  на промени, допълнителни шансове, полезно знание, от което да се възползвате. Подходящ ден да оздравите връзки, лични или делови, чрез разяснителни разговори.  Ненадеждни контакти обаче, без перспективни договори- могат  рязко и бързо да се скъсат…