Най-модерният цвят за 2021-ва година – повод за закупуване на чифт нови дамски обувки

1
214
Добави коментар

Всяка година института Пантон обявява най-модерния цвят за годината. За 2021г. те са два – illuminating и ultimate grey (жълто и сиво) и се допълват отлично, създавайки практична, оптимистична и топла комбинация. Дамите, влюбени в модата, трябва да имат поне един от тези два цвята в гардероба си това лято, за да бъдат забележителни модни икони, а още по-добре – комбинацията от двата цвята. Невинаги обаче тези цветове подхождат на нюансите на косата, цвета на очите, подтона на кожата на всяка дама. Ако жълтото и сивото не ви отиват – не носете тоалети, обагрени в  тях, а добавете към визията си модерните цветове под формата на аксесоари и обувки.

Как да носите своите жълти модерни обувки?

Жълтото е слънчев нюанс, оцветяващ деня ви с настроение и усмивка. То се съчетава отлично със сивото, което също е на мода, както и с класическите цветове – черно, бяло. Лятото е идеалния сезон да съчетаете своите нови удобни жълти обувки с феерична бяла рокля за свободното време, с черен топ и сако за офиса и с тъмен деним за разходка. Изкусителен модел жълти обувки, подходящи за клуб и за роклята ви, са Milana – Yellow. Освен усмихнатия си слънчев цвят, те предлагат и нещо повече – удобни дебели цветни токове, в чиито пъстри нюанси ще откриете и другия модерен през лятото цвят – сивото. Изработени са от висококачествена естествена кожа и с отворена пета, за да дишат ходилата през лятото, а нежните им тънки каишки ги държат сигурно върху краката, дори да приключите нощта върху дансинга.

 

 

Чудесен избор за офиса са удобни жълти обувки с нисък ток и елегантно заострени върхове и елегантни равни жълти сандали с отворени пръсти. Моделите дамски сандали Vallena – Yellow – леки и ултра удобни и дамски обувки на ток Ariah – Yellow, изработени от висок клас еко велур, отговарят на точно тези изисквания и са идеалните за офиса.

 

 

На разходка или по време на спорт впечатлете случайните минувачи с чифт удобни кецове или маратонки в модерния цвят като дамски маратонки Madisen – Yellow или някой друг от разнообразните ни модели, решени в жълт цвят.

 

 

Кои модели да изберете, ако предпочитате обувки в сивия цвят?

Сивото е по-класически цвят, по-подходящ за бизнес средата, както и по-лесни за съчетаване с пъстри облекла. Особено модерни за лятото са сивите сандали на висок ток, прибавящи сантиметри към ръста и правещи краката по-привлекателни. В гълъбово сиво в бутик Арена ще намерите чехли, сандали, маратонки и изкусителни модели на висок ток.

 

 

Други цветове, които ще носим това лято, и подходящите обувки, решени в тях

Това лято няма да минем и без морските цветове, създаващи ваканционно настроение дори през  горещия летен ден в града. Дизайнерите ни предлагат син total look в комбинация с бели дрехи и аксесоари. Чифт обувки в светло син цвят ще освежат визията ви и ще направят деня ви по-усмихнат също като безоблачно синьо небе. Освен на светло синия цвят може да заложите и на аметист или френско синьо. Цветовете са добър избор както за свободното време, така и за офиса. Подходящ модел, идеално пасващ и във формална, и в неформална среда, са изтънчените, елегантни и удобни дамски сандали на ток Jolie – Blue.

 

 

За дълги разходки край морския бряг изберете чаровния цвят аметист и тези изкусителни и удобни чехли Daliya, проблясващи под блясъка на залязващото слънце и морската пяна.

 

 

Цветът брик също превзе модните подиуми, макар да наподобява по-скоро нюанс на есенната гора, отколкото на знойното лято. Той е топъл и изкусителен и чифт обувки, решени в него, ще добавят елегантност на стила ви.

Горещите оранжево-златни нюанси са другия тотален хит през лятото. Те привличат погледите и добавят нотка огнена страст към визията ви. Поради своята наситеност и характер, цветът, добавен като чифт нови обувки, е по-подходящ за свободното време.