4 неща, които да правите с децата си през лятото и правилните обувки за целта

1
134
Добави коментар
stenlitravel
stenlitravel

Лятната ваканция дава много възможности за забавления и свободно време, споделени с децата. Моментът е идеален да създадете прекрасни съвместни спомени, да се забавлявате заедно и да посетите местата, за които мечтаете. Много млади майки грешат в избора на обувки, които да носят във времето, прекарано с децата, и превръщат деня от наслада в предизвикателство и неприятно приключение за стъпалата си. Събрали сме за вас 5 идеи за забавления с децата и правилните обувки за целта.

Разходка в планината и подходящите обувки за нея

Заменете традиционната разходка в близкия парк с дълъг ден, прекаран в планината. Насладете се на чистия въздух, птичите песни и шума на гората. Направете си пикник с лакомства, любими на децата ви, и се потопете в студените освежаващи води на някой прекрасен планински водопад. За да бъде насладата цялостна, пригответе се за разходката с чифт ултра удобни спортни обувки, покриващи глезените. Височината над глезените е важна, за да предпази краката ви от кърлежи и от още по-голяма заплаха, която ви дебне – от влечугите в планината, ухапванията от които могат да бъдат много опасни. Кожата, съчетана с текстил, е най-подходяща за подобни обувки. Текстилът позволява на стъпалата да дишат, а кожата прави обувката по-здрава. Дамски кецове Steffy са идеални за разходка в планината. Връзките им осигуряват стабилност, а меката анатомична подметка прилепва плътно към крака. Комфортът е ненадминат. Решени са в свежи и наситени цветове, лесни за съчетаване със спортни екипи и добавящи настроение. Ще ги откриете и в най-модерните за това лято нюанси – жълто и синьо. Кой каза, че удобната обувка не може да бъде привлекателна?

 

 

Ден, прекаран на морския бряг, и подходящите дамски сандали за целта

Децата обожават морето – от строенето на пясъчни кули по брега му до водните забавления. За незабравима почивка край брега се нуждаете от 2 неща – повишено внимание за сигурността на детето и чифт удобни сандали. Чехлите се пълнят с пясък, хлъзгат се от краката ви и ще ви е трудно да тичате след детето с тях. Необходими са ви удобни и сигурно закрепени към краката ви сандали, с които да сте активна на плажа. Заложете на естествената кожа – нейното качество е идеално за условията на брега и няма да се окажете боса в средата на деня. Сандалите от естествена кожа Belisa са отличен избор за целта. Те се обуват лесно и бързо, тъй като нямат каишки, които да изискват време за закопчаване, и едновременно с това са плътно и стабилно прилепнали към крака. Сладкия им цвят и златисти отблясъци ги правят привлекателно проблясващи под слънчевите лъчи и добавят чар към визията ви.

 

 

Забавления в лунапарка и подходящите обувки за целта

Децата обичат вълшебните пеещи люлки, пъстрите въртележки и всички шарени забавления, които лунапаркът предлага. За да им се насладите максимално и да запомните деня само със слънчеви детски усмивки се нуждаете от чифт леки и комфортни обувки. Идеално за този ден са дамските пантофки. Те са стабилно прикрепени към крака, достатъчно удобни, за да сте активни и едновременно с това модерни и красиви. Завръщането им на сцената на модата това лято съвсем не е случайно. Може да избирате между разнообразие от модели – пъстри или класически цветове, кожа или текстил, камъни и блясък. Чудесен летен модел, решен в модерния син цвят, е SKY-BLUE.

 

 

Разходка до зоологическата градина и точните обувки за целта

Разходката в зоологическата градина е бавна, лежерна и изпълнена с детско щастие. Нуждаете се от комфортни обувки, но тук може да си позволите и нещо малко по-високо – маратонки на платформа, сандали с плътен нисък ток или друго дамско изкушение, с което да добавите сантиметри към ръста си и да сте в целия си женствен блясък. Изберете своя чифт щастие от новите ни модели в DMR.