Дневен хороскоп за 08 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
121
Добави коментар

28/29 лунен ден, Луна в Телец

Луната днес транзитира трети ден през Телец  и в последните градуси на този зодиакален знак. Този астрологичен фактор ще направи силен фокус върху чисто материални приоритети и всъщност деня ще се окаже един от най-подходящите  ние да защитим интересите си и да спечелим нещо важно за нас.

В крайна сметка- ще разберем кои от нашите цели ние сме способни да реализираме на практика.

Ще забележим, че когато имаме силен  мотив да придобием нещо ценно за нас, тогава ще проявяваме забележително упоритост и инициативност, междувпрочем- можем да очакваме същото и от отсрещната страна.  Добрата новина е, че в повечето случаи ще действаме целесъобразно, няма да губим крайните си цели от поглед, така че действията ни ще бъдат по-скоро обогатяващи, в един по-широк смисъл или буквално, а не против тях.  Можем да разчитаме на инстинктите си, волята си, упоритостта си.

Не е изключено днес да се вземат решения, включително от влиятелни или властимащи личности, които да имат широко и благотворно отражение  върху въпроси, които са свързани с благосъстоянието ни, финанси и т.н.

Не бива да забравяме, че един лунен месец  клони към приключване  и то преди слънчево затъмнение, така че всякакви развръзки днес и утре, трябва да се отчитат като много важни.  Мнозина ще материализират онова, за което са се борили  и то дълго време, това ще е заслужен, а не случая успех, други ще се разделят с илюзии, все пак за всички е препоръчително  да оформят един своеобразен финал, който е по-подходящ за тях…

Действително не малко хора ще усещат това  по различни поводи  и ще реагират адекватно. Овен, Лъв, Стрелец–  денят е натоварен с множество ангажименти, но също така и продуктивен, днес може да направите важни стъпки, които да имат позитивно отражение, както върху вашите доходи, така и върху вашата репутация или бъдещо развитие, което засяга онова, което имате- в един по-широк смисъл. Подходящ ден да защитите интересите си, чудесно признак е, ако днес получите бонус, подарък, повишение, вид поощрение и подкрепа, които показват, че се движите в вярна посока, която засяга общественото ви положение или имидж като минимум.

Телец, Дева, Козирог–  няма да ви липсва внимание, вашата собствена инициативност ще бъде много висока, но вие ще се представяте в най-добра светлина, съответно- повечето от вас ще проведат ползотворни разговори или преговори, благодарение на дар словото ви или собствен подход- вие с по-голяма лекота ще привличате онова, което най-силно желаете. Денят е подходящ да направите последни усилия, които да увенчават с успех намерения, желания, към които се стремите от доста време.  При всички случаи, можете да влияете на събития и тенденции над средното ниво, въпреки че част от тях ще се развива повече по инерция  и има голяма вероятност  своеобразни развръзки, новини, предложения, да са повод за удовлетворение, шанс и т.н.

Водолей, Везни, Близнаци–  денят не протича по предварителен график, същевременно може да надникнете в по-далечното бъдеще или да узнаете тайни, можете да сглобите една по-цялостна картина, така че да изберете най- верния път и в преспектива. Ако трябва да оставите нещо зад гърба си, да направите важен избор, да прелистите нова страница, тогава тази необходимост ще се усили днес и утре,  като днес- в значима степен ще получите подсказки- какво си струва да остане в живота ви, защото допринася за комфорта ви несъществуване, с какво следва да се разделите. В тази посока си правите равносметки на кого и в каква степен може да разчитате, може да получите тайна или неочаквана подкрепа, най-силно въздействате на най-близката си среда на съществуване, в дома и семейството, но не само.

Риби, Рак, Скорпион–  днес информационният поток е много усилен, чувате важни новини, получавате интересни предложения, вземате  определящи решения според получена информация… При всички случаи, може да сглобите една цялостна картина, да получите много полезно знание, от което да се възползвате. Предстоят развръзки и нека те да ви зарадват. Информационният поток е много усилен. Подходящо време да привлечете на ваша страна влиятелна или власт имаща личност, да преговаряте за интересите си, да оздравите връзки, партньорски отношения и т.н.. Ще имате такъв шанс, част от възможностите сами ще застават на пътя ви. Ценете високо   подадена ръка днес или направени предложения, това може да се окаже опорна точка за благоденствието ви и в бъдеще.