Спечелете ваучери по 100 лв., смарт часовници и запалки

1
138
Добави коментар

Програмата стартира на 1-ви юни 2021 г. и ще продължи до 31-ви юли 2021 г. Крайната дата, до която ще се приемат билети, изпратени чрез куриерска фирма СПИДИ, е 31-ви юли 2021 г. Евентуални разходи, свързани с изпращането на билетите чрез куриерска фирма СПИДИ, се поемат от Организатора. След 31-ви юли 2021 г. участващи промоционални билети могат да бъдат предлагани в търговските обекти до изчерпване на количествата, но Организаторът няма да носи отговорност за предоставяне на награди.

В програмата „Късмета ми е в билета!“, участват всички разновидности на марката The King. След закупуване кутия цигари The King, търговският обект предоставя билет, който има шанс да спечели награда. За покупка на 1 кутия може да се получи само един билет.

Всяко физическо лице, което е навършило 18 год., може да участва в програмата „Късмета ми е в билета!“. Служителите на “КТ Интернешънъл” ЕАД, както и членовете на техните семейства, нямат право на участие. С включването си в програмата, участникът приема и се задължава да спазва изцяло условията.