Дневен хороскоп за 09 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
159
Добави коментар

29 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната транзитира през зодиакалния знак Близнаци  и ден преди Новолунието,  Слънчевото затъмнение-  ние можем да вземем важни решения  вследствие на получени новини, проведени разговори.

Можем да се доберем  до много  съществена информация, от която да се възползваме.

Най-ценно днес е знанието, то ще ни покаже в различна степен- как приключваме един  цикъл от 6 месеца,  какво от случилото се можем да пренесем и в бъдещето развитие, какво завинаги ще остане зад гърба ни.

Прекратени връзки  или договори днес, едва ли ще бъдат вече възстановени, но затова пък- ще отворят място за нещо ново, което много скоро ще нахлуе в живота ни.

И така, информационният поток днес е много усилен, можем да питаме, за да ни се каже, стига да сме готови и за всички отговори, все пак част от тях- ще ни застигат  и под формата на развръзки, вид прозрения и т.н..

В повечето случаи, докато Луната е в Близнаци-  ние приемаме всичко случващо се  по-хладно   и „ над нещата“, което предполага, че денят ще премине по-приятно, пак така леко, с бързо намиране на варианти и изход от всякакви ситуации.

Въпреки всичко и през първата част от деня- в комуникацията ще се забелязват  леки преувеличения, по- отявление стремежи за манипулации, стремеж да се привлече вниманието и да се наложи мнение, почти и на всяка цена.

Ако амбициите не са чак толкова големи, тогава прекарваме деня в приказки, някой от диалозите които водим ще се оказват доста увличащи  и съответно променящи предварителните ни планове.

В следобедните часове  може да се почувстваме по-разсеяни, разпилени, но това ще бъде подходящо време  да се разтоварим в приятна компания и мнозина ще реагира точно така.

Овен, Лъв, Стрелец–  информационният поток днес е доста усилен, може да ви донесе ценно знание, не е изключено да разкриете тайни, скрити процеси, които ви влияят и ако има такива- ще ги идентифицирате.  Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате.  Не са  изключени развръзки, които касаят-  отношения, лични или делови, договори и т.н.  Те могат да бъдат променени, обновени или пък- прекратени, ако е последното, едва ли ще бъдат възобновени, но пък ще отворят място за нещо ново и по-перспективно.

Телец, Дева, Козирог–  денят е натоварен с множество ангажименти, не е изключено да не премине по предварителен график.  Ако в работата ви  или заплащането ви  предстоят промени, то това ще бъде особено видно  точно днес.  Чудесен признак е, ако получите подкрепа, която ви действа обогатяващо. Отнесете се с особено внимание към онова, което ви дестабилизира финансово, точно днес е подходящо да вземете мерки, да прецените решения, които  имат позитивно  отражение  върху материалното ви състояние.  Ако са налице деструктивни влияния, на хора или обстоятелства, днес ще може да ги идентифицирате чрез новини, информация, до която се добирате.

Водолей, Везни, Близнаци–  днес често ще се оказвате  в център от събития, причините за това могат да бъдат различни, включително- вашата собствена и повишена инициативност.  Днес вие може да влияете на част от събитията и над средното ниво, възползвайте се по оптимален начин.  Друга част се развива по инерция, тя засяга нещо ценно за вас- финансови потоци или пък любими хора. Може да получите знакови новини или подсказки, нека това да се превърне в повод за равносметки, така че в бъдеще време да канализирате случващото се  в оптимално подходяща за вас посока. Припомням, че днес имате шанс да влияете и на бъдещи перспективи, това е сила, но и отговорност, възникват варианти, ако се нуждаете от такива.

Риби, Рак, Скорпион–  денят не протича по предварителен график, но мога да ескалират важни събития,  развръзки и новини, които касаят  вашата среда на съществуване, това може да е дом, семейство, битови и имотни казуси, местоживеене. Нека случващото се да ви зарадва, ако не всичко е така, както искате или очаквате, тогава много скоро ще имате право  на втори опит и своеобразен рестарт.  Може да наваксате с дела, които са изостанали във времето, включително теми, които се отнася до близки отношения, вашето собствено състояние, например здраве, но не само.  Препоръчително е да намерите време и за почивка, ако е възможно-  не се претоварвайте.