Дневен хороскоп за 10 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
140
Добави коментар

Луна в Близнаци, Новолуние, Слънчево затъмнение

Днес сме под влияние на новолуние,  което е със слънчево затъмнение  и както повечето от вас знаят, това се тълкува като ново начало, което е за едното полугодие, има широко отражение…

Твърди се, че тези затъмнения действат като космически стрелочник, които ни прехвърлят на нови релси на развитие. Настоящото затъмнение акцентира върху нашите взаимоотношения, лични и делови, среда на съществуване.

Всичко това ще се промени и най-осезаемо през следващите около де седмици ,после 40 дни и в затихваща степен- полугодие. През това време мнозина ще променят своята среда о различни поводи, ще у крепят едни връзки, но ще прекратят други и ключова роля за това направление ще играе усиленият информационен поток, тайни, до които се добираме и които променят начина, по който гледаме на обикалящата действителност, вероятно ще забележим един друг и скрит план, знанието винаги е сила, от която можем да се възползваме.

Информационният поток днес е много усилен, можем да чуем знакови новини, такива, които касаят бъдещото ни развитие, важни за нас връзки, отношения-лични или делови, договори и т.н.

Създадени нови такива ще се отчитат за неслучайни, но връщащи ни стара възможност, сбъдващи съкровена мечта от миналото.

Прекратени- едва ли ще се възстановят.

Това Новолуние е под знака на Близнаци и с ретрограден Меркурий, значи- ще ни се налага да се справяме с неразрешени казуси от миналото, нещо като „втори шанс“, част от случващото се ще е извън нашата воля, но друга- ние можем да направляваме.

И така, подходящо е днес да направим крачка към своето бъдеще, все едно и като асоциативна препратка- посяваме семена, които ще прорастват и дават плодове до края на годината , а може и повече.

Овен, Стрелец, Лъв– днес можете да чуете знакови новини, които да преобърнат представите ви за обикалящата действителност, за важни за вас отношения, връзки, лични или делови. Дава ви се възможност да разгадаете тайни, там където ги има, знанието винаги е полезно, независимо от чутото, разбраното. Все пак е полезно да се пазите и от измами, манипулации. В оптимален случай- ще разрешите стари недоразумения и със съответните позитиви. Ако се придържате към истината, фактите, всичко ще е наред.

Телец, Дева, Козирог- денят е важен за финансовото ви състояние или кариерно развитие. Чудесен признак е, ако днес получите подходящи предложения, които ви подкрепят в изкачването по йерархичната стълбичка или допринасят за благоденствието ви. Може да чуете знакови новини, които ви дават право на втора възможност, да си върнете нещо изгубено, неправомерно отнето и пак така засягащо- работа, пари. Направете нужните стъпки ,за да се възползвате ,въпреки че голяма част от тенденциите се движат повече по инерция. Пазете се от матипулации, които могат да ни нанесат щети. Не пренебрегвайте хора и обстоятелства, които имат деструктивно отношение, отстранете ги своевременно, за да не им позволявате да прорастват и в бъдеще.

Водолей, Близнаци, Везни– това новолуние ще засегне вашата репутация, важни за вас отношения, с любими хора, но не само, включително и такива, които влияят на по-далечни перспективи на развитие. Повечето от вас са призвани да направят някакъв завой, може би да платят цена, за да получат нещо ценно за тях или да преосмислят- дали си заслужава, също- кое е най-същественото, което си струва цената. Понякога това ще засяга реални и материални казуси, а в други- морални. Добрата новина е, че можете да влияете над тенденциите, от вас зависи, имате избор или ще направите такъв.

Риби, Рак, Скорпион– Новолунието засяга дома, семейството, местоживеенето и нека случващото се да е в желана от вас посока. Все пак вие ще анализирате и според случващото се- ще усилите позитиви и ще се постараете да оставите зад гърба си евентуални негативи. Все пак в началото винаги по-лесно се влияе. Част от бъдещите перспективи са набрали скорост, не са от „вчера“, в такъв случай- вие можете да наваксате с евентуални пропуски от миналото, ако има такива, ще имате право на „втори шанс“ там, където той въобще е възможен. Иначе- прелиствате нова страница, мнозина ще извършат базисни преобразувания в живота си, които ще се отразят на всички нива.