Селекция от ВИП ритуали в Este Fitness & Spa

1
224
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Изборът на първокласни спа процедури може да се окаже истинско предизвикателство за ценителите на незабравимите спа преживявания. Особено, ако търсите перфектното място за пълноценна почивка, релакс и спокойствие, в съчетание с изискана атмосфера и стилен дизайн. За да поглезите сетивата си по най-добрия начин и същевременно да отпуснете тялото и повишите тонуса си, имате нужда от дълга масажна терапия, извършена от професионален терапевт. С мисъл и грижа за удоволствието и удобството на всички свои клиенти, Este Fitness & Spa предлага изискани ВИП ритуали за двама, които се провеждат във ВИП зоната на спа комплекса. Тя включва дизайнерски ВИП апартамент ONYX, където посетителите имат възможност да използват всички удобства на спа центъра като самостоятелен хамам, термолегла, джакузи, зона за тайландски масаж и други екстри, както и ВИП масажна стая AVENTURINE, където в пълна тишина и уединение да се наслаждавате на селекция от първокласни масажни процедури.

Днес ще ви разкажем повече за авторските ритуали в нашата ВИП зона и как те ще ви помогнат да се откъснете от забързаното ежедневие и да се потопите в магията на спа и уелнес преживяването.

С какво се отличават нашите ВИП ритуали

Както знаете в Este Fitness & Spa можете да избирате между богата гама от класически, екзотични и авторски процедури. За да създадат усещането за изобилие и разкош, професионалните терапевти в спа комплекса разработват няколко ритуала, които се провеждат в дизайнерските апартаменти ONYX и AVENTURINE. Те включват различни масажни процедури за лице и тяло, които са предназначени както за жени, така и за мъже. А невероятната обстановка в съчетание със спокойствието и хармонията в луксозните помещения може да удовлетвори дори най-претенциозния вкус.

Високата класа на предлаганите услуги се гарантира чрез прецизно подбрана високотехнологична апаратура и оборудване, заедно с първокласни козметични продукти, които специалистите в спа центъра използват. Ритуалите във ВИП зоната са ориентирани към грижите за красотата на кожата – на лицето и тялото, както и към енергизиране и тонизиране на организма.

За да ви пренесем в невероятната обстановка на ВИП зоната, ще ви разкажем за нашите уникални ВИП ритуали и релаксиращи процедури.

Ритуал „Есте Роял“

Това, което прави уникален този от другите ВИП ритуали е, че обединява отпускащи и регенериращи процедури, изпълнявани от двама терапевти, които работят в синхрон. Те практикуват класически ориенталски пилинг „Кесе“ за почистване на тялото, премахване на мъртвите клетки и постигане на нежна и гладка кожа. Комбинирайки различни масажни техники и стилове като акупресура, мануална терапия и масаж на глава, двамата терапевти помагат на клиентите да отнемат напрежението във всяка част от тялото, балансирайки енергийните нива в различни зони на въздействие. Ритуалът „Есте Роял“  включва още хидратираща маска за тяло и лек пилинг на лице, които действат тонизиращо и ободряващо. В края на поредицата от отпускащи процедури се извършва и рефлексотерапия за подобряване на кръвообращението и ускоряване на процеса на детоксикация на организма. Цялото удоволствие се провежда във ВИП апартамент ONYX, където всеки посетител има възможност да сподели преживяването в компанията на приятел или любим човек.

Романтичен ритуал за двама ONYX

От луксозната спа терапия „Есте Роял“ ви пренасяме към света на любовта и нежността с нашия романтичен ритуал за двама. Той също се изпълнява във ВИП апартамент ONYX и включва отделни процедури за двамата партньори, които са съобразени с нуждите на женското и мъжкото тяло. За внимателно почистване на кожата и постигане на съвършена гладкост и мекота е предвидена процедура в турската баня, която включва натурален пилинг и маска за тяло.

Дамите могат да се наслаждават на тонизиращ масаж за освобождаване на мускулното напрежение и постигане на усещането за свежест и сила, в комбинацията с процедура за ускоряване на детоксикацията на организма и намаляване на стреса и напрежението. Мъжете могат да релаксират с отпускаща процедура за тяло и индийски масаж на глава. А за завършек на цялото вълшебно преживяване на двойката се поднася бутилка шампанско и плато със свежи сезонни плодове.

Романтичен ритуал за двама Aventurine

Както подсказва името на терапията, тя се извършва във ВИП масажната стая на спа комплекса и дава възможност на двама почитатели на спа процедурите да избягат от рутината и натовареното ежедневие със серия от релаксиращи ритуали. Те са специално подбрани от професионалните терапевти на комплекса, сред които и автентични носители на екзотичната култура на остров Бали. Терапиите създават трайно усещане за комфорт и вътрешно спокойствие у клиентите. Богатото разнообразие от услуги и възможността да им се насладим в компанията на любимия човек, превръща ВИП зоната в чудесно място за романтични изненади и празнични поводи.

Este Fitness & Spa определено е единственият комплекс у нас, където можете да откриете комфортна и елегантна атмосфера, наред с изключително богатата палитра от ексклузивни спа услуги. А нашите авторски процедури са изцяло съобразени със специфичните потребности на тялото.

Ако желаете да се поглезите с някой от нашите ВИП ритуали, направете вашата резервация още сега – по телефон или имейл .

Последни публикации в блога

Изборът на първокласни спа процедури може да се окаже истинско предизвикателство за ценителите на незабравимите спа преживявания. Особено, ако търсите перфектното място за пълноценна почивка, релакс и спокойствие, в съчетание с изискана атмосфера Пролетта настъпи и независимо от постоянните температурни промени, съвсем скоро ще имаме възможността да се насладим на по-дълги и слънчеви дни. Колкото и нетърпеливо да очакваме затоплянето на времето е важно да си Дългоочакваните майски празници носят много настроение, свежест и радост. Те са посветени на срещите с близки и приятели, слънчевите разходки сред природата и  празненствата с отрупани маси. И колкото и да се стремим В разгара на пролетта обикновено се ориентираме към подходящи спортни активности за стягане и оформяне на тялото. Има няколко тренировки, които са предназначени за извайване на фигурата и подобряване на силата и издръжливостта. Пролетната умора е едно от най-честите състояния, което настъпва със затоплянето на времето. Липсата на енергия и общата отпадналост вероятно са познати на много от вас точно в този период от годината. Наред Природната медицина придобива все по-широка популярност у нас и редица билки и растения се употребяват за лечебни цели. В основата на използването на естествени природни средства за лечение е залегнала и философията на Времето, принудително прекарано у дома, поражда напрежение и стрес у повечето от нас, а това неминуемо се отразява и на семейния ни живот. Това често е повод да се замислим как можем да Уважаеми клиенти, Информираме Ви, че от 22.03.2021 до 31.03.2021 г. Este Fitness & Spa няма да работи. Мярката се налага във връзка със заповед РД-01-173/18.03.2021г. на Министъра на здравеопазването и усложняващата се епидемична обстановка в Носенето на защитни маски е част от превантивните мерки срещу разпространението на коронавирус. Въпреки че е абсолютно задължително да се поставя маска, много дерматолози наблюдават различни кожни раздразнения на лицето, особено при хората