Дневен хороскоп за 12 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
164
Добави коментар

3 лунен ден, Луна в Рак

Луната е в Рак, това ще усили нашата емоционалност в пъти.  Ще бъде особено видно, ако желае или обичаме някого, ще изразяваме чувствата си понякога и по един изненадващ начин, почти без задръжки.

Денят е подходящ  да  оценим-  кой действително държи на нас.  Ако вашите отношения са здрави, тогава днес можете да преживеете незабравими и романтични мигове  с любим човек, вие може да проявявате повече загриженост и всеотдайност към него, но може да очаквате същото и от отсрещната страна.

Емоционалните преживявания  са неподправени, открити, към това ще прибавим, че и интуицията ни е много силна, така че трудно можем да бъдем подведени.. Следователно, това е отличен  момент, така че да оценим-  на кого сме успели да докоснем сърцето…

Марс вече транзитира през зодиакалния знак лъв  и до края на юли от този сектор  ще ни подтиква да действаме по- демонстративно,  с голям размах, с гордост и достойнство, там където има такива качества, разбира се.  Ако ги няма, тогава това ще бъде компенсирано  с надменност, арогантност, недоволство, високи претенции…

Предстои да видим…

Овен, Лъв, Стрелец–  прекрасен ден  да оздравите емоционалните си отношения, с хора близки до сърцето ви, това може да е вашето семейство, но може и да са други лица.   Ежедневието ви може да е изпълнено с ангажименти, част от които да са изненадващи или извън традиционния ритъм, но в повечето случаи тези дела ще бъдат приятни, освежаващи, особено, ако сте си избрали подходяща компания.  От днес  и  до края на юли, вие ще се намирате в оптимално подходящ период  да демонстрирате най-доброто от себе си  и да сбъднете ваша съкровена мечта.

Телец, Дева, Козирог– днес повечето от вас  ще прекарат деня доста приятно, може да бъдете изненадани от подобни известия, приятни предложения, които ще разнообразят и освежат ежедневието ви.  Това е чудесен ден да прекарате запомнящо се с любими хора. Няма да ви липсва внимание, възможности… От днес и до края на юли навлизате в период, през който  ще се променят условията ви на съществуване, усетете накъде духат ветровете  и насочвайте в оптимално подходящо за вас посока.

Близнаци, Водолей, Везни–  денят е натоварен с множество ангажименти, понякога над средното ниво и извън обичайното, но в повечето случаи  това ще е повод за вид удовлетворение, приятни преживявания, че и изненади. Денят е подходящ да хармонизирате и подобрите отношенията в дома и семейството, но не е само там.  От днес и до края на юли  важни за вас отношения, партньорски връзки ще се променят, насочвайте, в началото винаги по-лесно се влияе.

Риби, Рак, Скорпион–  денят е напълно позитивен за вас, вие сами ще се превръщате в проводник на собственото си щастие или благоденствие, чрез ваши инициативи.  Всичко ви се получава с по-голяма лекота, притежавате доза късмет, анализирайте тази мощна енергия в една по-подходяща или предпочитана от вас посока.  Колкото сте по-инициативни, толкова повече можете да се превръщате в проводник  на осъществени мечти, хубави мигове и т.н.  От днес и до края на юли  вие може да промените вашето обществено положение, репутация, кариерно развитие, насочвайте внимателно и е препоръчително да се концентрирате върху по-дългосрочни и значими цели.