Желязото като част от декорацията на сгради

4
165
Добави коментар

    Обикновено желязото в архитектурата се използва за декоративни цели като балкони, врати, елементи на фасада, парапети и т.н. Но тук по-скоро ще разгледаме с нашите консултанти на строителна фирма МД-90 типовете желязо, които са най-предпочитани за декорация. Ще видим кое желязо е по-подходящо и кое се използва по-често.

   1.Типовете желязо за декорация:

ковано желязо е сплав, която съдържа полу-разтопена сплав желязо примесено с шлака, която му придава този специфичен зърнест вид. То обикновено се обработва максимално, почти на границата на неговата развала. То е пластично и обработката му позволява получаването на неговата устойчивост за декоративни резултати и най-вече е издръжливо на корозия и има много по-дълъг живот на експлоатация.лято желязо, което както показва името се излива в определени форми за конкретните цели и предназначение. Но то не притежава качествата на кованото желязо, поради различната обработка, която има, но пък цената му е с по-ниски стойности като краен продукт.

Повече информация за декорации с желязо, строителство, архитектура и услуги, които предлагаме в областта на строителството, може да видите на сайта и блога ни на адрес – http://www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…