Дневен хороскоп за 15 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
155
Добави коментар

5 лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв  днес ще създава условия  ние да намерим начин  да изявим себе си, да демонстрираме най-доброто от себе си, да порадваме сърцето си като го последваме в неговите желания.

Денят предразполага  към емоционални разговори, тонът ще бъде приповдигнат, в повечето случаи ще се стремим да привличаме внимание, приоритетно на любими хора или такива, които са важни за нас и могат да допринесат за чувството ни за щастие.

Можем да очакваме интересни известия, разяснителни разговори, обсъждания.  Всичките ще имат за цел да оздравят връзки, които са полезни или пък приятни… Когато дадени отношения са наред или пък имат почва за развитие, тогава днес те могат да процъфтят.  Днес мнозина  ще  намерят време  и за развлечения и за работа, но само в случаите, когато това носи удовлетворение  и се върши с желание, дава възможност  за изява.

Подходящ момент  да обърнем внимание  и на себе си, на  онова, което извира от сърцето ни… Все пак Лъв управлява  сърцето, а то винаги ни подсказва  от какво или кого има най-голяма нужда  нашата същност.

Ще разкриваме нашите чувства и преживявания  с по-голяма лекота, понякога дори леко преувеличено или драматично, но можем да се възползваме по оптимален начин  от тази аспектация на звездите, за да разгадаем отсрещната страна, за да докоснем нечие сърце, удовлетвори собствените си  стремежи и т.н.

В повечето случаи  денят ще е приятен, позитивен, действащ пак така на тонуса и настроението ни.

Честолюбието е на много високо ниво,  така че  не бива да засягаме  гордостта на никой, иначе реакцията ще е по-бурна, това трудно ще се забравя  и още по-трудно ще се прощава, добре е да го имаме предвид.

Таро-нумерологичен отговор на въпрос

Нумерологичен хороскоп за месеца

Лунен календар за юни 2021г., вижте кои са щастливите ви дни…

Овен, Лъв, Стрелец– днес ще демонстрирате себе си по един ярък и запомнящ се начин, ще провокирате разяснителни разговори, преговори, ще привличате внимание и няма да ви липсва внимание. Подходящо време да оздравите връзки, приоритетно сърдечни, но не само. Мнозина ще намерят време и начин да порадват сърцето си с любими хора, развлечение, хоби, вариантите са много като самия живот. Това е подкрепящ ви ден на различни нива, възползвайте се по оптимален начин. На този фон- продължават разобличаването на тайни, там, където ги има.

Телец, Дева, Козирог– дава ви се възможност да наваксате с изостанали дела, ако има такива. За всяко предизвикателство можете да намерите изход и решение, ако не пряко, то по обиколни пътища, варианти, понякога- невидими до този момент и не рядко- следствие на подкрепа, от страна на хора, които могат да допринесат за благоденствието ви, да ви помогнат да спечелите нещо- морално, материално.

Близнаци, Водолей, Везни– днес информационният поток е много усилен, носи ви важни, полезни известия, водите подобни разговори. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Възможно е да чуете обяснения, които да порадват сърцето ви или пък ще имате шанс да изчистите евентуални недоразумения между вас и важни за вас хора, партньори и т.н. Мнозина ще прекарат деня цветно и в приятна компания. Подходящ ден за разяснителни разговори.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен, успешен. Можете да отхвърлите изостанали дела, да подействате позитивно на професионалната си реализация или финансово състояние, ако условията на труд го позволяват. Полезно е да сте по-инициативни в това направление и може да направите своеобразен пробив, ако това ви интересува. Спонтанни шансове, които да донесат удовлетворение, също са доста вероятни…