Как да промените стила и визията си само с чифт обувки

1
201
Добави коментар
stenlitravel
stenlitravel

Обувките са онова дамско оръжие, което прави чудеса с фигурата и стила ви. Стилетото ви превръща в изкусителна, гореща жена, спортните обувки – в секси момиче. Знаете ли обаче как чифт обувки могат да преобразят тотално визията, дори да носите един и същи тоалет? Сигурни сме, че имате в гардероба си черен клин и малка черна рокля. Носени с различни обувки, те формират тотално различна визия – от небрежно спортно момиче до звездата на вечерта.

Клин със спортни дамски обувки

Черният клин е универсална дреха, която може да съчетаете по десетки начини. Добавяйки към него чифт кецове и топ, ще създадете визия на трениращо спортно момиче, която е секси и привлекателна. Със спортни обувки клинът се превръща в дреха за фитнес, каланетика и бягане. Трябва да внимавате за няколко неща – ако сте по-пълна, клинът да е стягащ, непрозиращ и без блясък, добре е да е до глезените или под тях, за да издължава краката. По-ниските дами могат да заложат и на кецове или маратонки с по-дебели подметки, които ще им дадат нужната височина, ще източат фигурата и ще я направят визуално по-слаба. Идеални за черния клин са черните маратонки с цветна подметка Carla, които хем са естествено продължение на облеклото, хем добавят свеж акцент към него. Добавете топ с цвета на подметката и имате най-атрактивната визия за спорт. Тези маратонки са с платформа, даваща височина, и са изключително комфортни. Качеството им ги прави устойчиви на износване – нещо, което е съществено важно при избора на спортни обувки.

 

 

Ако горнището на екипа ви за спорт е светло, добавете чифт бели кецове, които са модна тенденция това лято. Те ще хармонизират визията. За спорт на закрито са изключително подходящи. Ако тренировките ви са на открито и времето е лошо, търсете модел от кожа като  дамски кецове Adinna, които се почистват и поддържат по-лесно от белите кецове от плат.

 

 

Клин с елегантни дамски обувки

Ако замените спортните обувки с елегантен равен модел, а топът с туника или сако, ще получите идеалната комбинация за офиса. Черният клин се превръща чрез тях с подходящ за бизнес етикета. Правилото и тук е да е непрозрачен. Ако сте по-пълна, съчетайте с туника. Слабите дами могат да го комбинират с късо сако. Идеалните обувки за целта са комфортен, елегантен модел като Boyana. Изработени от висок клас еко велур в разнообразие от цветове и с елегантно заострени върхове, те са отличен избор за офиса.

 

 

Клин с обувки на висок ток

За да се превърнете в звездата на вечерта след работния ден в офиса, само заменете равните обувки с чифт изкусителни цветни сандали, разкриващи вашия див парти характер, а сакото с изрязан топ. Добавете едри бижута и ярко червило. Готови сте. Високите сандали правят бедрата безкрайни и вталяват визуално фигурата. Предлагаме ви модел дамски сандали с ток Ady, чиито дизайн е откраднат от природата и джунглата, с който няма да останете незабелязана. Дебелият ток предполага дълга нощ и танци, а каишките около глезените придържат стабилно обувките към краката.

 

 

Ако обичате блясъка и искате да го добавите към сета си за клуба, заложете на изкусителен модел с блестящи токове, подобни на скъпоценни камъни, които проблясват изкусително в светлините на нощта и ви превръщат в звездата на дансинга. Моделът ни дамски сандали с дебел и стабилен ток Taylor е подходящ за целта.

 

 

Във следващата статия ще ви запознаем с магията на малката черна рокля и как се променя визията изцяло с чифт подходящи обувки за различните поводи.