Дневен хороскоп за 16 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
157
Добави коментар

6 лунен ден, Луна в Дева

Луната  е в Дева и от този сектор ще усили нашето критично отношение  към обикалящата действителност. С по-голяма лекота ще забелязваме подробности, които до този момент са ни убягвали.

Вече съм споменавала, че Дева  е асоциирана с „микроскопа на зодиака“, можем да се възползваме от това и който иска да види, ще види  и ще се сдобие с полезна информация.  Почти през целия ден  ще се изправяме  пред недоразумения, заблуди, които ще се стремим да отхвърлим  чрез реалистични  и практични оценки.

Тази тенденция ще се усили утре,  така че  фактите и аргументите ще се изправят  пред своеобразна  война или нетолерантност  към преувеличения, изкривяване на истини и т.н.  Днес ще се справя отлично с всичко, което е свързано  с нас интерес.

Ако заниманията ни  обслужват този интерес, тогава ще дадем всичко от себе си  и ще се справим отлично.

Иначе, почти през целия ден  могат да възникват странични фактори, които да ни разсейват, объркват предварителните ни планове.

Традиционно и докато Луната е в Дева, тоест днес и през следващия ден-  ние сме в  прекрасен период  да по действаме позитивно на здравето си.

Подходящо е  да се вслушваме във физическото си състояние  и подсказки, които то ни дава.  Ако се чувствате добре  и в тонус, това ще е  прекрасен признак. Евентуална  преумора или отпадналост  може да е сигнал, че трябва да се освободите  от някои токсични влияния  в един по-широк смисъл.

Това е едно от най-добрите времена  да се освободите   вредни навици, стари вещи,  негативна компания.. Препоръчителни са  очистителни диети.

Докато Луната е в Дева ние можем да проведем над средното ниво  процедури  или да направим стъпки, които имат оздравителен ефект  на различни нива от нашия живот.

В повечето случаи се вземат целесъобразни решения  и можем да се осланяме на практичните си настроения,  които няма да ни позволят да действаме  против  интересите ни.

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е натоварен от множество ангажименти, не са изключени и допълнителни  такива, с които може да се справите. Ако има някакви подводни камъни, които влияят  на професионалната ви реализация, то днес ще можете да ги идентифицирате  и това е подходящо време да ги отстраните  чрез рационален и практичен подход, който ще ви помогне да защитите интересите си.  Не са изключени допълнителни  или непланирани харчове, в друг случай може да си направите своеобразна ревизия, която ще има стабилизиращ ефект  върху материалното ви състояние.  Денят не предразполага към еуфория, но ви дава шанс  да наваксате  с дела, които ще имат оздравителен ефект  буквално и в по-широк смисъл.

Телец, Дева, Козирог–  днес може да предизвикате разговори, чрез които ще изясните доста спорни въпроси.  Няма да толерирате  евентуални преувеличения, изкривяване  на истината,  ще се отнасяте по-критично към околните, това може да предизвика известно напрежение в комуникацията  и тази тенденция ще се засили и през следващия ден.  В оптимален случай  вие се превръщате в определящ  фактор и важен коректив за околните, защото изказвате  думи, които дори и не винаги да са приятни,  в повечето случаи  са обективни, критични, с стабилизиращ  и обогатяващ ефект, буквално и в по-широк смисъл.  Често ще сте в центъра от внимание, възползвайте се по оптимален начин, демонстрирайте най-доброто от себе си  и то няма да остане незабелязано и оценено по достойнство.

Водолей, Везни, Близнаци–  днес може да имате нужда от почивка  или пък да се справяте с дела, които са изостанали,  отклоняват ви от водеща цел или ви действат деструктивно.  Денят е много подходящ  да откриете пред себе си  обходни пътища към вашите цели и желания, някакви варианти на развитие, скрити до този момент шансове, също могат да се  разкрият пред вас, особено, ако ги търсите.  Все пак  не е подходящо днес да се претоварвате, ако имате възможност- намалете темпото, избирайте си внимателно компанията, ценете високо онези, които ви подават ръка  в обективно динамична  и понякога сложна обстановка.

Риби, Рак, Скорпион–  днес няма да ви липсва компания, напротив, появяват се хора, които ви правят интересни предложения  или се превръщат в повод да получите важна, полезна информация.  Възможно е  част от чутото  да не кореспондира с вашите очаквания, но нека това да се превърне в повод  да сверите часовника си, образно казано… Знанието винаги е полезно  и може да се превърне  в повод  да вземете правилни решения  или по-  целесъобразни, ако пред вас предстои такава задача.  Денят осветява  важни за вас връзки, партньорски отношения, може да забележите подробности, които са ви обядвали до този момент, възползвайте се като усилите позитиви  и отстраните евентуални слаби звена.