Начало » Футболни прогнози » Олимпик Лион – Ливърпул

9
Добави коментар
Daten
Daten

Олимпик Лион – Ливърпул
Шампионска Лига – Група E
04.11.2009г. 21:45 пряко по ПроБГ

ОЛИМПИК ЛИОН
Лион има една проста задача тази вечер, а именно да не загуби от Ливърпул, което ще прати французите в следващата фаза на надпреварата. До момента нещата в Група E се развиха идеално за домакините, които първо победиха с 1-0 у дома Фиорентина, после с 4-0 като гости Дебрецен и накрая с 2-1 Ливърпул на Анфийлд преди две седмици. Очаквано или не, Лион оглавява групата.

Във вътрешното първенство нещата не са чак толкова розови, като Лион допусна и някои загуби в последните седмици, включително 1-4 от Ница. За капак тимът е вкарал едва 2 гола в последните си три мача за Лига 1.

Аут за днешния двубой са Андерсон, Бумсонг, Матю Бодмер и Франсоа Клерк, като под въпрос е Антъни Ревейлере.

ЛИВЪРПУЛ
Трудни времена настъпиха на Анфийлд, като тимът от Мърсисайд е загубил 6 от последните си 7 мача във всички турнири. Мениджърът Рафа Бенитез разчита прекалено много на Торес и Джерард, които този сезон често страдат от контузии. Победата с 2-0 над Манчестър Юнайтед показа, че Пуул може и да се бори, и да играе красиво, но голяма част от феновете се питат, защо това не е така във всеки мач.

Трябва да кажем, че Бенитез по всяка вероятност ще иска да спечели ШЛ повече, отколкото Премиършип или ако не е така, то няма друг избор, тъй като Челси и Юнайтед вече доста дръпнаха на върха във Висшата Лига.

За гостите аут са Джерард, Риера, Мартин Кели, Мартин Шкъртел, Глен Джонсън и Фабио Аурелио, докато под въпрос са Торес, Акулиани, Даниел Агер и Н’гог.

Лошите резултати на Ливърпул напоследък карат букмейкърите да дават доста апетитен коефициент за тяхна победа днес. Знаем, че Джерард е твърдо аут за двубоя, но пък Торес ще играе, а видяхме какво мое испанеца срещу Юнайтед. Гостите търсят поне точката днес(ако може и три), като загубата по никой начин не е приемлива. Лион ще бъде доволен и на точка, с оглед на ситуацията в групата.

Съветът ми е да заложите на Ливърпул +0.5, което ще рече, че при равен резултат половината залог се връща, а другата половина се умножава по коефициента.

Прогноза: Дайте предимство на Ливърпул от +0.5 гола при коефициент от 1.87 в Bet365

Написана на 4th ноември 2009 от Господин Димитров