Апартаменти Теви във Варна: 10 г. при нас гостите се чувстват като у дома си!

1
177
Добави коментар
maskk
maskk

Варна. Вече едно десетилетие апартаменти Теви във Варна посрещат своите гости от страната и чужбина. В навечерието на летния туристически сезон разговаряме с Пламена Георгиева – собственик на Tevi Apartments.

Пламена Георгиева

– Здравейте, г-жо Георгиева! Благодаря Ви за отделеното време за този разговор. Вие отдавате под наем апартаменти във Варна. Какъв е интересът сред гостите на града в навечерието на астрономическото лято?
– Благодаря Ви за поканата! Да, ние предоставяме на гостите на Варна възможност за настаняване в няколко апартамента и студиа, които се намират в центъра на града. Екипът на Tevi Apartments e тук, за да направи почивката на гостите на града спокойна, безопасна, интересна. Разположени в сърцето на Варна, нашите просторни помещения, с модерен дизайн и много слънчева светлина, допринасят за доброто настроение на туристите. За нас е изключително радостно, че апартаменти Теви посрещат гости вече 10 години.

Резервациите, които получаваме през последния месец са предимно от Германия, Чехия, Франция, Румъния, Швейцария, Израел, Русия. Това разбира се има своето обяснение и то се дължи на добрата епидемична обстановка у нас и облекчените мерки за пътуване. Към момента преобладават резервациите от Румъния, тъй като пътуването е свободно и не се изисква представяне на негативен резултат от RT-PCR тест или други документи, доказващи липса на коронавирус. Съпоставимо с 2020 г., когато посрещахме предимно български туристи, мога да кажа, че за лято 2021 очакваме отново българи и гости, пътуващи от ЕС, Турция, Израел, Русия.

Резервациите са Last minute или с възможност за безплатно анулиране до 7 дни преди пристигане.

– Какви апартаменти отдавате под наем и къде се намират?
– Разположени в най-предпочитаната централна градска част на Варна, всички Tevi Apartments са на пешеходно разстояние от плажната ивица и в близост до Морската градина, а също и непосредствено до Икономическия и Медицинския университети.

Tevi Apartments са подходящи за почивка и бизнес пътуване през цялата година. Капацитетът на настаняване е различен и е съобразен с желанието на гостите Пандемията COVID 19, промени търсенето, предпочитанията за почивка и възможност за отдалечена работа сред посетителите. Ако до 2019 г. са резервирани приоритетно по-големите ни апартаментите, подходящи за 6-8 души, то в момента по-предпочитани са студиата ( за 2+1 дете и 2+2) и апартамента за семейство с 2 или три деца.

Засилено е търсенето също от гости, които ги наемат за хоум офис.

– На какви цени се отдават апартаментите и има ли разлика от последната година?
– Запазихме цените за настаняване от миналата година, въпреки инфлацията и завишените разходи по поддръжка на имотите. Ценовият диапазон зависи от капацитета на апартамента или студиото, варира от 27 до 35 лв. на легло при наемане на цяло помещение.

– Виждам, че в онлайн платформите има отлични отзиви за Вашите апартаменти, преобладава максималната оценка 10. Как се постига това качество?
– Високите оценки, които получаваме от нашите гости са най-голямото ни удовлетворение и доказателство, че успяваме да покрием техните очаквания като им осигуряваме всичко необходимо за комфортен престой. Поддържаме имотите в перфектно състояние, като ежегодно ги реновираме, освежаваме и сме безкомпромисни в чистотата (на всеки 6 месеца всички матраци се изпират с steam cleaning). Стилното и модерно обзавеждане с висок клас мебели, добре оборудваните кухни, наличието на пералня са изключително важни за гостите.

Теvi apartments са създадени следвайки максимата: „При нас гостът се чувства като у дома си!“

Концепция за lifestyle далеч от дома, която изградихме акцентира върху три основни фактора: локация, атмосфера и безупречната чистота.
Петте локации на Tevi Apartments са разположени в най-предпочитаната централна градска част на Варна. На пешеходно разстояние от плажната ивица, в близост до Морската градина, до Икономическия и Медицински университет.

Просторните, слънчеви стаи в бяла тоналност с тематична декорация и стил на всеки апартамент или студио създават спокойна атмосферата и уют, желани от всеки гост.
Удобните мемори матраци и спалното бельо са от първостепенна важност за пълноценния сън на туриста. За това чаршафите и хавлиите при нас са в снежно бяло.
Персоналното отношение, бързата обратна връзка с госта, желанието ни да им помогнем да се насладят максимално на престоя си, като ги поканим да посетят интересни места за хранене и забавление във Варна, също се оценява високо.

– Как се промени работата Ви с клиенти в условията на световна пандемия?
– За Tevi Apartments, чистотата винаги е била на изключително ниво. През март 2020 г. въведохме допълнителни мерки за почистване и дезинфекция. Оборудвахме всички места за настаняване с бактерицидни лампи, които стерилизират и дезинфекцират въздуха в помещенията. Те унищожават 99,9% от различни бактериални патогени. Това създава допълнително спокойствие и сигурност за нашите гости.

– Тази година е празнична за Варна – градът отбелязва своята 100-годишнина като курорт. Очаквате ли повече гости заради богатата и интересна програма, както и заради интересните възможности за привличане на туристи?
– Бихме се радвали да посрещнем повече туристи, по повод 100-годишния юбилей на Варна като курортен град. Община Варна е подготвила комплименти за туристите. Всеки гост, който посети Варна от 1 юни до 30 септември 2021 г. и отседне в апартамент за гости, хотел или друго място за настаняване във Варна, кк „Св. Св. Константин и Елена“ или кк „Златни пясъци“ получава безплатен достъп до два музея – Римски терми и Археологическия музей.

Екипът на апартаменти Теви ще предостави безплатните ваучери за всички свои гости, чиито престои е 5 или 7 нощувки в деня на настаняването.

– Какво търсят най-много туристите в днешно време при избора си за настаняване?
– При избора си за настаняване гостите търсят: цена –качество, което предлага мястото за настаняване, перфектна локация, безупречна чистота и оценка от предходни посетители. Това е лесно достъпно в мрежата, а и в платформи като booking; airbnb и др.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!