Макгрегър срещу Порие 3 – прогнозата на Палмс бет и 7спорт

1
268
Добави коментар
eftimma
eftimma

Макгрегър срещу Порие 3 – прогнозата на Палмс бет и 7спорт

17 Юни 2021, Четвъртък, 12:20 ч.

Букмейкърът Палмс бет очаква супер равностоен мач, а коефициентите за победа и на двамата състезатели са по 1.90

Въпреки, че до мачът остава почти един месец, битката между тези двама гиганти няма как да не е сред най-коментираните теми за феновете на спорта. От Палмс бет 7спорт вече са подготвили своите коефициенти и прогнози за изхода от мач номер три между Макгрегър и Порие.

Букмейкърът Палмс бет очаква супер равностоен мач, а коефициентите за победа и на двамата състезатели са по 1.90.

Двубоят ще се проведе на 10-ти юли, а Порие дори отказа мач за титлата, за да може да се изправи срещу големия си съперник. Според старши треньорът на Дъстин Майк Браун, „това е най-доброто решение в неговата кариера“.

„Конър е най-големия дразнител в спорта, а този сблъсък ще продаде повече пей-пър-вю абонамента от всеки друг. Имаме потенциал да направим най-продавания мач в историята на пей-пър-вю ерата. Перспективите са добри и ние вярваме, че ще го направим“ – продължава Браун.

Решението на Порие остави Чарлс Оливейра и Майкъл Чандлър да се бият за титлата в полутежка категория на UFC 262, където Оливейра грабна победата във втория рунд и ще очаква мач срещу победителя от Порие-Макгрегър за първата си защита.

Порие – Макгрегър Историята

Двамата се бият за пръв път на UFC 178 преди почти 7 години. Преди онзи мач, статистиката на Конър показва три победи и нула загуби, но без да се е изправял срещу опонент от топ 10. През онези години, ирландецът е по-известен с голямата си уста, а не толкова с уменията си в октагона.

В известна степен, същото важи и сега. Макгрегър все още не се е срещал с микрофон, който да не му хареса. И все пак, в онази нощ на 2014-та, той печели с технически нокдаун след по-малко от две минути на ринга.

Тази победа изстреля Макгрегър в листата на най-талантливите бойци. Пътят му след това е известен на всички – най-голямата звезда на UFC.

Следващия мач между двамата е от миналия януари – UFC 257. В отрязъка междудвата сблъсъка, Макгрегър обедини коланите от две различни категории с 13 секунден нокаут срещу Жозе Алдо. Последва победа над Еди Алварес за титлата от полутежка категория. Коланът му в лека категория бе отнет заради бездействие. След което, той се боксира срещу Флойд Мейуедър, допускайки технически нокдаун в 10-тия рунд. Освен всичко, рижавият спортист стартира и собствен бранд уиски, в последствие продаден срещу 600 милиона долара.

За времето между унизителната загуба от 2014-та и сладкото нокдаун отмъщение през миналия януари, Порие успя да вземе временно колана в лека категория, но след това загуби главния мач срещу Хабиб Нурмагомедов. Това може да е един от последните му шансове, да стигне отново до мач за титлата, която преследва в последните 10 години.

Прогнозата на 7 спорт за мача

Макгрегър е най-голямата легенда в историята на UFC и едва ли скоро някой ще може да го измести. Въпреки това, ирландецът няма да издържи целия мач. Единственият му шанс за победа е да постигне мълниеносен нокаут, но шансовете не изглеждат много добри. Нашето предложение е да заложите на победа за Порие, а коефициентът от 1.90 едва ли ще се задържи на тези нива с наближаването на сблъсъка.