6 неща, които една елегантна дама никога няма да облече през лятото

1
131
Добави коментар
svetla58
svetla58

Много дами правят невинни грешки и пренебрегват малки детайли в изборът си на облекло, които всъщност развалят визията им и я правят по-малко елегантна. Тези грешки са допустими единствено във възрастта до 20 години, но след това единственото, което ще постигнете, е да изглеждате евтино, което само може да ви навреди.

Много къси панталонки

Колкото и да е горещо навън, една елегантна дама никога няма да обуе много къси панталонки, които да поставят твърде голяма част от тялото и на показ.

Много изрязани бански с висока талия и въженца

Подобен тип бански са вулгарни и със сигурност целят показност, но по никакъв начин няма да оставят добро впечатление за вас. Заложете на нещo класическо и оставете тази тенденция на другите.

Джапанки извън басейна или плажа

Никога, ама никога не носете джапанки когато излизате на разходка в града. Вместо това изберете красиви сандали или кожени чехли, които седят много по-елегантно от джапанките.

Къс гащеризон от евтина материя

Подобен тип гащеризони много често са с лоша кройка, която седи тявърде широка около дупето и резултата е, че изглеждате с голямо дупе или безформена. Да, разбира се, че ще ви е удобно с него, но дали искате да рискувате визията си в името на удобството?

Туники и пареота върху дрехите

Туниката е предназначена да бъде носена на плажа, а не като част от ежедневното облекло. Така, че, ако правите тази грешка, е редно да се замислите и  моментално да промените начина си на обличане. Подобна комбинация не е нито стилна, нито женствена.

Подаващи се презрамки на сутиена

Във времена, в които имаме измислени телесни сутиени и сутиени без презрамки е немислимо през лятото да облечете красив топ и от него да се подават презрамките на сутиена ви.