Лейди Гага и Versace подготвят капсулна колекция

1
152
Добави коментар
svetla58
svetla58

За да отпразнуват месеца на гордостта и десетата годишнина на Born This Way, Лейди Гага и Донатела Версаче се обединиха за капсулна колекция в полза на фондацията Born This Way, благотворителната организация на певицата, посветена на подкрепа за психичното здраве за младите хора, особено младежите от LGBTQIA.

Колекцията включва две лимитирани тениски и барета с логото на Versace в цветовете на дъгата, а над него е изписано заглавието на известният албум на Гага в шрифта, в който е видяно за първи път на обложката на едноименния сингъл. Изненадата, която са ни подготвили в тази капсулна колекция е, че персонализирана реплика на коженото яке на Versace, което Гага носеше по време на турнето си Born This Way Ball ще бъде част от колекцията. Новата версия на якето отнела 400 часа ръчна изработка в ателието на Versace.

През годините Лейди Гага демонстрира афинитета си към марката. Например, като носеше персонализирана визия по време на нейното изпълнение на Super Bowl през 2017 г., когато се появи в рекламите и посвети песен на Донатела.