Идеи за спорт и игри на открито, подходящи и за най-малките

1
324
Добави коментар
epis
epis

Лятото е любимият сезон на повечето от нас, особено на децата. Това е времето, в което те могат свободно да играят навън, да се забавляват и да правят това, което искат. Живеем във времена на технологии, които предлагат на малчуганите неустоими развлекателни възможности, които обаче не са в реалния живот, а пред монитора. Телефоните и компютрите завземат съзнанието им, а истинската игра навън остава някак на заден план, а понякога дори изобщо не присъства в ежедневието на детето. До голяма степен това как ще прекарат свободното си време децата зависи от родителите. Често те откриват решението именно в технологиите, тъй като тогава децата са тихи и кротки, а възрастните могат да свършат задълженията си. В този списък ще споделим с вас няколко неща, с които можете да зарадвате детето си, а то да прекарва по-голяма част от деня си навън.

1. Въздушна топка за футбол AirBall

Въздушната топка за футбол е интересна и атрактивна играчка за децата, която могат да използват абсолютно навсякъде. Топката е направена така, че родителите да бъдат спокойни, че нищо няма да бъде счупено или повредено по време на играта. Играчката е подходяща за всяко дете, без значение от пола. Времето, което детето ви ще прекара с топката, ще бъде изпълнено с усмивки и приятни преживявания, като то със сигурност ще пита за играчката постоянно. Топката се плъзга чрез въздушна възглавница и е подходяща за малчугани, които са навършили 3 години.

2. Комплект хилки за игра

Всяко дете е изпълнено с енергия, която трябва да изразходва някак. Със сигурност всеки родител изпитва затруднения в това да измисли нови забавления за детето си, които да го занимават за по-дълго от пет минути и да бъдат вариант не само за веднъж. Комплектът хилки за игра ще предизвика децата и ще ги накара да подобрят качествата си. Хилките могат да бъдат използвани както за игри, които наподобяват федербал, така и за тенис на маса. Интересното тук са перцата, които имат по-особен дизайн, благодарение на който те се въртят във въздуха. Скоростта на перцето зависи от това на какво разстояние се намират играчите. В началото децата могат да започнат от по-малко разстояние, като постепенно да го увеличават, с което и играта ще става по-сложна и интересна за тях.

3. Въже за скачане

Въжето за скачане е едно от най-простите, но и най-забавните неща, които можете да дадете на детето си. Скачането е сигурен начин малчуганите да изразходят енергията си, докато не спират да се смеят. При него няма правила или нещо за научаване, така че детето ви ще се справи само със задачата да се научи да скача и да се радва на времето навън. Хубавото е, че въжето е подходящо и за възрастни, така че всеки родител може да се включи, в случай че иска да си припомни годините, в които той самият е бил дете.

4. Ролкови кънки

Всяко дете би се зарадвало на това да получи ролери или кънки, които да кара навън. То ще бъде доволно от прекараното време върху колелата, а вие ще бъдете сигурни, че се забавлява пълноценно. Още по-хубавото е, че в детските филмчета героите също често използват ролкови кънки, което е допълнителна мотивация детето ви да пробва. Сой Луна е сред най-известните сериали за малчугани в последните години, а кънките, които сме посочили, са напълно идентични с тези на героинята от филма. Разбира се, има и модели, подходящи за момчета, като тези например.

5. Велосипед

Велосипедът е бил част от детството на почти всеки един от нас. Естествено, колелото си намира място и тук като предложение, тъй като е един от най-добрите начини детето да прекара времето си навън в забавление. Най-хубавото е, че на пазара има огромен избор от велосипеди, така че желанието на всяко дете да бъде задоволено. Освен радост, колелото ще предостави възможността на малчуганите да откриват нови места и неща около тях, за които вероятно дори не са подозирали.

6. Воден бластер

След дългите пътешествия с кънките и велосипедите, децата ще имат нужда да се разхладят в горещите дни. Разбира се, това не бива да изключва времето за веселие, така че ще ви предложим водния бластер, който е идеалният начин детето ви да се забавлява и освежава под лятното слънце. Водният бластер побира четвърт литър вода, а струята му достига до седем метра. Пластмасата, от която е изработен, е висококачествена, така че можете да бъдете сигурни, че играчката ще остане здрава дори и след серия изпускания.

7. Сет за голф

Когато и играта с водните бластери е приключила, настъпва моментът за нещо по-спокойно, но не по-малко забавно. С игралния сет за голф играта е точно като истинската и ще предостави на детето ви вълнуващи моменти, както и ситуации, които ще бъдат повод за усмивка на лицето му. Въпреки по-малките размери, това не пречи и родителите да се присъединят, за да прекарат приятно време със своите деца. Комплектът включва три стика за голф и три топки, както и количка за голф, за да се почувства вашето дете като истински голф играч.