Етикети за буркани и зимнина ♥ 100 бр. – 19 лв.

1
418
Добави коментар
elenkoo
elenkoo

Описание

Hits: 23

Етикети за буркани и зимнина

Етикети за буркани и зимнина от ПВЦ какво по хубаво от това да имате етикети за вашата зимнина. С тях внасяте уют във вашият дом. Етикетите за вашата зимнина показват каква домакиня сте. Поставени  на бурканите приготвени от вас те придават завършен вид на вашите усилия и труд, а когато подарите на ваши роднини или приятели със сигорност ще бъдат възхитени и ще уценят стила и находчивоста Ви.

Бъдете оригинални с вашите етикети за буркани, при нас може да си поръчате и индивидуални етикети за зимнина с ваш дизайн и текст. Може да се свържете с нас на messenger, viber или на телефонен номер 0877114111 и да споделите вашата идея, която ние да осъществим. Изработката на дизайна се доплаща допълнително.

Нашите етикети за зимнина са изработени от самозалепващт се ПВЦ материал те са здрави не падат от влагата може да се мокрят и забърсват с мокър парцал. Не трябва да се варят или обливат с вряла вода.

Направете си етикети на буркани за вашите домашни конфитюри, сосове или етикетирайте бурканите си в кухнята и килера. Етикетите за буркани са чудесни за подаряване, брандиране и организиране. Персонализирайте с вашата идея за етикети, изпратете ни  вашето лого или изберете от нашите дизайни.

За да осъществим вашите идеи може да се свържете с нас на телефонен номер 0877114111 или да използвате бутоните за вайбър или месинджър.

Разгледайте нашият магазин, в него може да видите реализирани наши идеи направете го от ТУК

Може да разгледате и нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/ideasgiftss

Етикети за буркани

Ние сме онлайн блог – магазин Uniqueshop, тук пресъздаваме нашите идеи и продаваме продукти измислени от нас артикули със запомняща се идентичност. Има артикули, които можете да намерите само тук!

Продуктите на UNIQUESHOP за закупуване са само тук на Българският пазар.

При нас ще намерите подходящи продукти, които разказват история? Бъдете Уникални!