Дневен хороскоп за 21 юни 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
177
Добави коментар

11 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната е в Скорпион и ще продължи да отключва силни страсти и емоции в душата ни, които могат да изкарат на повърхността желания, чувства и качества, които сме прикривали до този момент.

Денят ще бъде изпълнен със спонтанни реакции, които ще бъдат доста показателни за това- какво изпитва отсрещната страна, на какво е способна в обективно изпитващи или пък провокиращи моменти.

Денят е изпълнен с множество изненади, попадане в непредвидими ситуации, които променят обстановката около нас, а ние трябва да проявим съобразителност и бързина  на реакции…

Скорпион често предизвиква трансформации, ако ни се налага да се нагодим към нова обстановка и предстоят преобразувания в живота ни, това не рядко е видно при Луна в Скорпион.

Може да ни се наложи да направим избор, който ще определи бъдещи перспективи на развитие, като минимум това са собствените ни действия, които ще ни насочат в определена посока, която все още не е установена.

Налага ни се да браним своето по различни поводи, да защитаваме интересите си…Всеки сам ще определи своята печеливша стратегия.

Губим или печелим според подкрепата, до която можем да се доберем. Повод за размисъл…

Повишени или непредвидени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни.

На този фон Слънцето днес преминава в Рак, а това допълнително ще направи денят неустойчив на емоционално ниво и не само.

От днес и през идния около месец ще разчитаме повече на инстинктите си…

От днес и до 25 юни можем да постигнем успехи, на които да разчитаме дълго или мнозина ще разкрият допълнителни пътища към бъдещото си благоденствие, част от шансовете сами ще застават на пътя ни, а за други- препоръчително е сами да отключим чрез ясни и пак така по-далечни цели.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е изпълнен с множество изненади, които могат да се отразят на финансовото ви състояние, материално благополучие или онова, което имате- общо.  Променя се най-близката ви среда, това може да е вашето семейство, но може и да е обществено положение. Внезапни събития могат да сменят декорите около вас, а посоката зависи предимно от обкръжението ви, но и вашите действия. Вашата стабилност в значима степен зависи от подкрепата и одобрението на важни за вас хора, които влияят на бъдещото ви развитие. В друг вариант- случващото се около важни за вас хора рефлектира и върху вас. Чудесен признак е, ако днес вие се радвате на внимание, положителни предложения, които ще допринесат за благоденствието ви. Връзките ви или социален статус могат да се преобразят в положителна посока, но ако предстоят реформи, днес пластовете под краката ви ще се наместят и с внезапни известия, нека те да ви зарадват или да ви помогнат да направите най-правилен избор. Случващото се е повече по инерция или провокирано от околните. От вас се изисква повишена адаптивност, за да защитите интересите си.

Телец, Дева, Козирог– информационният поток е много усилен, чувате новини, провеждате разговори, които ви изненадват. Не е задължително това да е лошо, но като минимум ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате. Възможно е да има такива личности, които действат против интересите ви или да проявяват вид ненадеждност, да имат други претенции или очаквания спрямо вас. Каквото и да е, не пренебрегвайте случващото се, то ще ви помогне да направите правилен избор от рода на- кого да допускате до себе си, от кого ще се дистанцирате, за да не навреди на репутацията или бъдещото ви развитие. Осветяват се и партньорските отношения, предстоят реформи, те могат да бъдат напълно благоприятни за вас, ако съответните връзки са перспективни, тогава случващото се само ще разтовари евентуално напрежение, ще ви привърже един към друг още повече. Ако има скрити процеси, които ви влияят, ще ги усетите, понякога и с елемент на изненада, ще разберете дали гледате в една посока, нека това да се превърне в повод за полезни, оздравителни мерки, преобразувания…

Водолей, Везни, Близнаци– денят е изпълнен с множество ангажименти, част от тях може да са изненадващи, непредвидени и т.н. Ако предстоят реформи на работното ви място или пък някой действа против интересите ви, ако са на лице скрити процеси, които влияят на репутацията ви, материалната ви стабилност, това пак така ще бъде видно над обикновено днес. Нека това да се превърне в повод да отстраните влияния, които ви нанасят щети- финансови или морални. Реакциите и адаптивността ви днес ще имат широко отражение. Днес е оптимално добър момент да направите избор, да си изградите стратегия, така че да премахнете слаби звена, това ще допринесе за благоденствието ви…От днес и до 25 юни може да ескалират паралелни събития, които ще ви подействат обогатяващо или пък вие ще можете да отключите подобни шансове, те може да са пак така неочаквани, допълнителни. Най-важно днес е обаче, да спрете евентуални течове или неблагоприятни въздействия…

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви днес е много висока, но сами може да се превърнете в проводник на промени, част от тях няма да бъдат точно такива, каквито сте очаквали. Но може да се доберете до изненадваща и полезна информация, която ще ви помогне да направите оптимално добър за себе си избор, който ще се отрази на различни нива. Предизвиквате разяснителни разговори, въпреки че може да сте провокирани в тази посока. Не е изключено и да се появят хора, обстоятелства, които пак така да ви покажат скрити процеси, ако има такива. Но знанието винаги е сила, така че вие можете да се възползвате от него. Освен това вие влияете на тенденциите и събинията над средното ниво. Вашата самоувереност ще расте по различни поводи и можете да направите пробив в избрано направление до 25 юни или да очертаете нови и по-позитивни перспективи на развитие.