Как да пренесете приказния свят на Маша и мечока у дома

1
185
Добави коментар

Анимацията „Маша и мечокът“ стана любима на хиляди деца. Тя повтаря успеха, който принцесите Елза и Ана от „Замръзналото кралство“ постигнаха преди 6-7 години. Тази всеобща любов към руската приказка кара всяко дете да иска частица от магията в своята детска стая. Приключенията на малката Маша и големият мечок будят интереса на децата, запалвайки ги по този изключителен и фантастичен свят.
В тази стая ще се опитаме да бъдем полезни за всички родители, които се питат как да принесат малко от приказката в собствения си дом.
Ето няколко конкретни предложения, които да обмислите, за да зарадвате малчуганите и да ги накарате да се влюбят в новите си подаръци още от първия момент.

1. Вземете им къщата на Маша или на мечока

На пазара могат да се открият различни къщи. Те са разнообразни като функционалности и размери, но досущ пресъздават декора от къщичките на любимите анимационни герои. Те допълнително ще стимулират детското въображение и ще дадат началото на страхотни игри и забавления в детската стая. Обичайно освен мебели в детските комплекти могат да се намерят и фигурките на Машенка и мечката. Децата ще могат да ги въвличат в разнообразни истории и случки, създавайки свои собствени интересни събития по време на игра.
Къщата на Маша и мечока е страхотен начин да промените изцяло вида на детската стая, ако се решите да купите по-обемен модел.

2. Допълнете колекцията от кукли

Ако вашето малко момиче е върл фен на анимацията, няма как да пренебрегнете факта, че ще е повече от щастливо да притежава кукла с лика на звездното дуо. То с удоволствие ще играе с тези играчки, правейки ги неизменна част от деня си. Красивите руси коси на Маша са чудесни за сресване, галене и сплитане. Може да изберете мека кукла с лика на Маша, а за мечока – заложете на плюшена играчка.
Интерактивни кукли, приличащи на двамата, могат да се намерят в почти всеки онлайн магазин за детски играчки. Те плачат, смеят се, говорят, движат се и какво ли още не.
Определено ще грабнат вниманието на малчуганите и ще го задържат, докато не ги повикате.

3. Изберете нова настолна игра

Може да имате дузина семейни игри, но ако нямате такава с Маша и мечока, то колекцията ви не е пълна. Производителите на настолни игри навреме осъзнаха интереса който малчуганите проявяват към популярната анимация. Това гарантира, че на пазара има много и разнообразни настолни игри, които може да се играят от цялото семейство. Те са изключително полезни за мъниците, защото в повечето случаи развиват цял набор нови умения – паметта, граматиката, креативното мислене, математиката и т.н.

4. Подарете комплекти за оцветяване

Ако искате да направите бюджетен подарък, свързан с Маша и мечока, заложете на комплект за оцветяване. Белите страници, готови да бъдат запълнени с цветове ще успеят да събудят детската креативност за нула време.
Книжка за оцветяване и моливи са идеално решение за дъждовни дни, така че не го пренебрегвайте.
Стъпка по стъпка може да пренесете целият приказен свят на руската история в детската стая. Не пропускайте тази добра възможност да зарадвате любимото си мъниче.