Малена – магазин за дамски памучни бикини с ниска талия Jadea Жадеа памучна бикина

1
244
Добави коментар

6097 памучни бикини с ниска талия, изработени от от мек, гладък памук и еластична дантела с флорални мотиви, които красиво украсяват предната част на бикините, произведени от италианската марка за памучно бельо Jadea / Жадеа. Идеални за динамични жени и в крак с времето. Правилен компромис между елегантност и практичност, който ще ви направи красиви и ярки, подобрявайки вашата женственост. На вътрешния етикет на всяко изделие е изписано, че е произведено в Албания (made in Albania).

Състав: 74% памук, 12% полиамид, 9% еластан, 5% вискоза

Продуктът е предназначен за пране при не по-висока от 30°C – леко изпиране и изплакване по обичайния начин; не е подходящ за избелване; не е подходящ за центрофугиране; подходящ за гладене с ютия при ниска температура (до 100 градуса); не е подходящ за химическо чистене. 

Бикини могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.