Пенсионираният „социалист“ Кантарджиев се включи в кампанията на ГЕРБ

1
131
Добави коментар
etrud
etrud

Бившият шеф на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ) Тодор Кантарджиев се включи в предизборната кампания на ГЕРБ.

От публикувано видео на фейсбук профила на Костадин Ангелов става ясно, че двамата са посетили през уикенда Петропавловския събор край Лясковец и кметството в село Вонеща вода. И двете мероприятия са били част от предизборната кампания на ГЕРБ в област Велико Търново.

Във Вонеща вода Кантарджиев дори е участвал в дискусия със симпатизанти на партията, седнал край плаката „Ред в хаоса“ и номера на бюлетината. Срещата е била водена от кмета на областния град и партиен лидер за региона Даниел Панов. Ангелов, който работи с Кантарджиев в качеството си на здравен министър, е кандидат-депутат именно от Велико Търново. Обиколките с бившия шеф на НЦЗПБ станаха част от кампанията му. ГЕРБ – Велико Търново също не пропусна да се рекламира чрез харесвания от хората Кантарджиев.

Проф. Кантарджиев бе уволнен от служебния кабинет, затова на пръв поглед съпричастността му към Ангелов и ГЕРБ е логична. Но, от друга страна, след уволнението Корнелия Нинова разкри, че той е член на БСП. Нинова го бе защитила при кадровата метла.

Във Вонеща вода Кантарджиев е казал, че не е ангажиран с политика. Но пък е атакувал сегашната власт, че действа със завист, омраза и  реваншизъм.

Случаят с уволнението на Кантарджиев повече от куриозен, защото лично шефката на БСП Корнелия Нинова се включи с безумния хор на защитниците му. Както обикновено, подведена от високоплатените си малоумни пиари Нинова остро атакува здравния министър Стойчо Кацаров заради „несправедливото“ пенсиониране на експерта Кантарджиев.

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари