Малена – магазин за италиански безшевни бикини с висока талия лазернорязано бельо безшевна бикина

1
256
Добави коментар

531 памучни бикини с висока талия, които са едновременно с това безшевни с лазерно изрязване по краищата около бедрата, произведени от италианската марка за безшевно бельо Risveglia I Sensi / Рисвеглиа И Сенси. Липсата на шевове около бедрата прави този модел изключително удобен и е идеален за тези, които търсят артикул, който е невидим под плътно прилепнали дрехи.

Състав: 90% памук, 10% еластан

Продуктът е подходящ за ръчно пране или в перална машина при температура не по-висока от 40°C; не е подходящ за избелване; не е подходящ за центрофугиране; подходящ за гладене с ютия при ниска температура (до 100 градуса); подходящ за химическо чистене. 

Бикини могат да бъдат върнати и(или) заменени само ако отговарят на всички изброени условия. Да са: (1) с оригинални етикети и опаковка, (2) непрани, (3) неносени, (4) без миризма от цигари и / или др., (5) без следи от крем и / или др.

При получаване на пратката с наложен платеж задължително изискайте и запазете разписката за пощенски паричен превод, която се издава на място от служител на куриерската фирма. При желание да върнете продукт(и) БЕЗ замяна трябва задължително да върнете и разписката. Връщането на сумата за този(тези) продукт(и) е само по банкова сметка на Ваше име.