Как да носите бели кецове; трикове и модни съчетания

1
206
Добави коментар
maskk
maskk

Белите кецове, водеща тенденция през 90-те години на миналия век, се завръщат триумфално това лято от модния подиум директно на улицата като неотменна част от стрийт стила. Комфортни, очарователни, даващи възможност за съчетаване с почти всичко, те са любим аксесоар на ърбън момичето.

     

С какво да съчетаем белите кецове?

Ако трябва да изберете само един вид спортни обувки, спрете се на белите кецове. Семпли, изчистени и удобни, те се съчетават добре с почти всичко в гардероба ви. През 90-те дамите ги носеха с изтъркан деним в светъл цвят. Днес ги виждаме върху краката на световни звезди, съчетани с разнообразие от тоалети – от официални рокли през дълги бохемски поли до късата пола, отрупана с блясък. Непринуденото им излъчване и удобството, което осигуряват на вашите крака, ще отворят почетно място в гардероба ви за тях. Предлагаме ви следните изкусителни съчетания, но не се ограничавайте до тях. Експериментирайте и създайте вашия уникален стил.

Бели кецове с деним

За разлика от миналия век, когато белите кецове се съчетаваха с изтъркан светъл деним, този сезон те са добра компания за белите дънките, както и за тези с цвят индиго и дори черно. Може да ги носите и с късите дънкови панталони, дънковата рокля и пола, както и с денима с цветен принт. Белите кецове, съчетани с къси дънки, се нуждаят само от цветен кроп топ, за да сътворите секси и младежка визия. Дамските ни гуменки Ilona – White са семпъл модел с ниска подметка, с който да постигнете това.

 

 

Бели кецове с манта

Времето, в което съчетавахте палтата и мантата си с елегантни обувки на ток, остава в миналото. Този сезон белите кецове заемат мястото на дамските обувки. Комбинацията е елегантна, смела, очарователна и неочаквано добра. Може да добавите към нея както чифт шорти, така и рокля или пола. Дамските ни кецове Almina са изработени от еко кожа и подходящи и за дъждовното време с тренчкот или манта.

 

 

Бели кецове с пола

Къса или дълга, спортна или изработена от кристален тюл, полата е идеален спътник на новите ви бели кецове. Изключително стилна комбинация е тази с бляскава пола, обсипана с пайети или камъни, тъй като спортните обувки смекчават крещящия ѝ характер и превръща визията подходяща и за парти, и за разходка в града. Нежно и ефирно стоят белите кецове с дълга тюлена пола. Правилото е те да са максимално изчистени и изработени от текстил като моделът ни Дамски кецове Odelia – White. Високата им платформа удължава бедрата и дава така необходимата за късата пола височина.

 

 

Бели кецове с рокля

Звездите тази година обуха бели кецове дори с официалните рокли. Бъдете смела и изпробвайте чифта си поне със семпла лятна рокля. Ефирна или следваща извивките на тялото ви, тя ще намери в белите кецове идеалния довършителен щрих за визията. Ако роклята е бяла, може да си позволите бели кецове с цветни връзки като модела ни дамски кецове Salena.

 

 

Бели кецове в офиса

Строгият костюм може да изглежда странно с кецове, но разчупеният е идеален за тях. Аутфит, съставен от спортно-елегантен панталон и риза, съчетани с бели кецове, създава неповторима визия.

 

 

Белите кецове – неподвластни на възрастта

Белите кецове са идеален избор не само за тийнейджърите и младите дами, но и за зрелите жени. Те трябва само да внимават с какво ги съчетават и да избягват комбинации с къси поли и панталони, както и с бляскави аксесоари. Идеална комбинация за тях е клин и туника, блейзер или дълга рокля с бели кецове.